Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10+5’teyim Elenatal 1 kullanıyorum. Doktorum 12.haftada Elenatal 2’ye geçeceğimi söyledi.Kızlar merhaba ben 10+5 haftalık hamileyim elenatal 1 i bitirdim eczacımız hamileliğe hazırlıkta 1 kullanılıyor 2 ye geçilebilir dediği için elenatal 2 aldım 11. Haftada başlayabilir miyim 2 ye kullananlar varsa yardımcı olabilir mi kontrolüm 2 hafta sonra teşekkürler şimdiden
Tamam o zaman ben 1 alıp ona devam edeyim içinde ki A vitamini korkutuyor beni daha ilk riskli dönemi atlatamadikBen 17.haftamda elenatal 2 ye başladım, yine de bir zararı olacağını sanmam ama doktorunuza danışın
Aaa ne kadar guzell ayni zamandayizzz nasıl gidiyor bulantılar heyecan var mi cinsiyet konusunda o zaman bende 1 e devam edeyim doktorumun 2 ye geç demesini bekleyeyim A vitamini var içinde henuz ilk riskli dönemi atlatamadik düşüğe sebep oluyor ya o öyle yapayım teşekkür ederimBende 10+5’teyim Elenatal 1 kullanıyorum. Doktorum 12.haftada Elenatal 2’ye geçeceğimi söyledi.
İdare ediyorum Bulantılarım hafifledi ama hala devam ediyor. Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım Benimde kontrolüme 2 hafta var 4’ünde gideceğim. Bu arada A vitamini Elenatal 1’de de var 2’de de var. Bu takviyeler gebeler için üretilmiş. Hekim önerisiyle kullanıyoruz sonuçta zararlı olsa kullandırmazlardıAaa ne kadar guzell ayni zamandayizzz nasıl gidiyor bulantılar heyecan var mi cinsiyet konusunda o zaman bende 1 e devam edeyim doktorumun 2 ye geç demesini bekleyeyim A vitamini var içinde henuz ilk riskli dönemi atlatamadik düşüğe sebep oluyor ya o öyle yapayım teşekkür ederim
Senin nasıl gidiyor gebelikAaa ne kadar guzell ayni zamandayizzz nasıl gidiyor bulantılar heyecan var mi cinsiyet konusunda o zaman bende 1 e devam edeyim doktorumun 2 ye geç demesini bekleyeyim A vitamini var içinde henuz ilk riskli dönemi atlatamadik düşüğe sebep oluyor ya o öyle yapayım teşekkür ederim
Doğru diyorsunuz evham yaptım sanırım benim de bulantım var ama hiç kusmadim çoğu zaman bulantım oluyor özellikle saat 14 e 15 e kadar sizde kusma oluyor mu hiç düşündüğüm gibi olmadı benim hissettiginiz bir şey var mı kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsunlar daİdare ediyorum Bulantılarım hafifledi ama hala devam ediyor. Cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım Benimde kontrolüme 2 hafta var 4’ünde gideceğim. Bu arada A vitamini Elenatal 1’de de var 2’de de var. Bu takviyeler gebeler için üretilmiş. Hekim önerisiyle kullanıyoruz sonuçta zararlı olsa kullandırmazlardı
Annelik evhamsız olur mu hiç Bende henüz hiç kusmadım ama çok zor tutuyorum Benim genelde acıktığım zaman midem bulanıyor ama yemek yerken de öğüre öğüre yiyorum çoğu zaman. Dediğiniz gibi sağlıklı olması en önemlisi ama tabi cinsiyet en çok merak edilen konu oluyor genelde Kız hissediyorum ama etrafımdaki herkes erkek hissediyor eşimde dahil Bakalım sonuç ne olacak bende çok merak ediyorumDoğru diyorsunuz evham yaptım sanırım benim de bulantım var ama hiç kusmadim çoğu zaman bulantım oluyor özellikle saat 14 e 15 e kadar sizde kusma oluyor mu hiç düşündüğüm gibi olmadı benim hissettiginiz bir şey var mı kız erkek fark etmez tabi sağlıklı olsunlar da
Belirtilerden cinsiyet tahmini yapmak tam bir hurafe gerçeklik payı yok Bıraksam kendimi kusarım ama kustuktan sonra yine yemek yiyecem yani kusmakta çözüm değil ki Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gelirler dünyaya. Muayenede ense kalınlığı da ölçülecek sonraki haftalarda tarama testi sonra detaylı ultrason vs derken psikolojik olarak yorulacaz. 9.ayın sonuna bir an önce gelmek istiyorum doğsunlarda bir rahatlayalımBende mi bir problem var diyordum bende midem bulanıyor bulanıyor kusmuyorum diye ama kusmamak çok daha zor çünkü rahatlayamiyoruz bende o kadar zor yemek yiyorum ki hayatımın en iştahsızlık dönemlerini yaşadım bir kacgundur yiyebiliyorum sadece ben en başta erkek hissediyordum şu an tamamen kız hissediyorum cevremdekiler de erkek hissediyor hani şey muhabbeti var ya işte çok kusarsan kız olur kusmazsan erkek olur o kafadalar kusmasam da midem çok kötü diyorum ama dinlemiyorlar beni hayırlısı olur inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri
Tabi doğduktan sonra da iş bitmiyor ama karnımızdayken iyi mi kötü mü bilmiyoruz hep evham halindeyiz. Kucağımdayken en azından birşey olduğunda müdahale edebilirim nefesini kontrol edebilirim. O yüzden doğduktan sonra rahat edecem benAmiiinn inşallaaahhh evet ikili tarama var gerginim ama doğumda çare değil ki karnı tok mu üşüdü mu terledi mi annelik tam bir delilik bir de aldık bir kere o kanı vazgecemeyiz evhamdan
Herkesin düşüncesi farklı işte Hakkımızda hayırlısı olsunYok ben öyle düşünmüyorum ya karnımdayken dünyanın en güvenli yerinde bence bir de hareketleri hissetmeye başlayalım daha da rahatlayacagiz dünyaya geldiği gibi bir kaç sene müdahale edebilecez ilerledikçe zaman müdahale de zor oluyor
Bence de siz doktorunuzun söylediğini yapın zamanı gelince o değiştirecektir zatenTamam o zaman ben 1 alıp ona devam edeyim içinde ki A vitamini korkutuyor beni daha ilk riskli dönemi atlatamadik
TamamdirBence de siz doktorunuzun söylediğini yapın zamanı gelince o değiştirecektir zaten