Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Planlı gebelik düşünüyoruz. Bunun için doktora gittim elenatal 1 önerdi. Aranızda kullanan varmıdır? Galiba içeriğinde sadece folik asitten çok vitaminler oluşuyor. Net miktar 35.5 gram olunca bi çok geldii. Bu konuda düşünceleriniz söylerseniz çok sevinirim.
Merhaba hamilelik boyunca 2, sonrasında emzirme dönemimde de 3 kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesi ile. Herhangi bir problem yaşamadım. İçeriği oldukça zengin elematalın.
Benimde doktorum önerdi folikasit fazla olduğunda sorunlar oluşuyomuş internette görmüştüm. Net miktarda fazla gelince bi tedirgin oldum ama sanırım bütün vitaminlerin toplamı sadece folikasitin değil Peki siz memnun musunuz herhangi yan etkisi oldu mu?
Elenataldaki Folik asit içeriği önerilen düzeyde. Dediğiniz gibi net miktar içerikteki diğer herşeyin toplam ağırlığı. Ben öncesinde birkaç ay ve ilk 3 ay elenatal1 kullandım ve hiçbir şikayetim olmadı. 12.hafta bitiminde elenatal2 ye geçtim