• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektronik Ürünler Ne Zaman Alınmalı ?

Esilal

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
6
0
6
Ankara
Merhabalar. Aranızda yeniyim ama bu başlığı hergün zevkle takip ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Çeyiz hazırlıklarına yavaş yavaş başlamış bulunmaktayım. Şuan çalışıyorum ve bir miktar birikmiş param var. Yalnız bekledikçe az da olsa harcanıyor ıvır zıvır şeylere. Ben diyorum ki elektronik eşyalarımı ( Elektrik süpürgesi, blendır seti, ütü, saç kurutma makinesi vs. ) gibi olan ürünleri şimdiden alıp çeyizime koysam mı ? Allah kısmet ederse 2014 yazı evleneceğim ama bu ürünler garantili olduğu için beklemek mi daha mantıklı olur ? Şuan hepsini peşin alıcak kadar nakit param var. Sonradan borca girmesem mi diyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Elektronik ürünleri en sona bırakmaktan yanayım. Ben düğüne 2 aydan az bir zaman kala almıştım. Mesela ütümü ilk kullandığımda sorun yaşamıştım,ama bir aylık süre dolduğu için değişim yapmadılar. Mecburen tamir ettirmek zorunda kaldım. En iyisi bu tarz şeyleri düğüne yakın zamanda almak,para olduktan sonra ve modeller seçildikten sonra 2 günlük iş zaten...

Elinizdeki paranın harcanmasını istemiyorsanız çeyizinizdeki diğer eksikleri alabilirsiniz. Ev tekstili,mutfak eşyaları gibi. Eğer bunları aldım ya da beğendikçe alıyorum diyorsanız da paranızı altına veya dövize çevirebilirsiniz. Yaklaşık 1 yıllık zaman var ve şu an altın fiyatları düşük mesela,zarar etmezsiniz...

canım ben öyle çok para biriktiremediğim için ve her şeyimi kendim yapmak zorunda kaldığım için bütün elektronik eşyalarımı aldım. artık sıkıntı çıkar mı bilmiyorum kısmet birazda bu işler. ben peşin alıp daha sonra başka ihtiyaçlarına yönelmen taraftarıyım.

Back
X