• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektronik sigara içiyorum

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
323
4 Ay oldu arkadaşlar bir arkadaş vesilesi ile başladım iyikide başladım,içenler bilir sabah o ilk sigara nasıl etki eder tansiyon değerlerin değişir çarpıntı başlar ağzının tadı değişir vb.. nice şeyler heleki o kokusu :KK20: Allah ım ne kadar iğrenirdim kendimden yinede bırakamazdım o meleti yedek paketsiz uyuyamazdım günde bir paket garanti biterdi.
Likitimi kendim yapıyorum ortalama biryıllık sigara masrafımın 3 aylığı ile gerekli malzemeleri aldım hesapladım tam 10 aylık sigara ihtiyacımı karşılıyor hatta ilk aylar ayda 85-90 mg. likit tüketen ben bu ay baktım 50mg tüketmişim bu demek oluyorki 1 yılı aşkın bir süre yeter hatta belki bırakırım bitince :KK69:
Küçük bir uyarı.Keyfi sigara içen biriyseniz hiç başlamayın derim unutmayın;
"Bağımlılığın en iyisi bile çok kötüdür"

Sigarayı bırakmak isteyenler kesinlikle sigaranın yarattığı boşluğu başka birşeyle doldurmaya gerek yok. Hepsi Alken Carrın hipnoz cdsi ile yazılan sigarayı hemen şimdi bırak kitabında yazıyor. İnanamafım. Ben bile avı çekmeden kilo almadan mutsuz olmadan bıraktım. Hiç içmemişim sanki

4 Ay oldu arkadaşlar bir arkadaş vesilesi ile başladım iyikide başladım,içenler bilir sabah o ilk sigara nasıl etki eder tansiyon değerlerin değişir çarpıntı başlar ağzının tadı değişir vb.. nice şeyler heleki o kokusu :KK20: Allah ım ne kadar iğrenirdim kendimden yinede bırakamazdım o meleti yedek paketsiz uyuyamazdım günde bir paket garanti biterdi.
Likitimi kendim yapıyorum ortalama biryıllık sigara masrafımın 3 aylığı ile gerekli malzemeleri aldım hesapladım tam 10 aylık sigara ihtiyacımı karşılıyor hatta ilk aylar ayda 85-90 mg. likit tüketen ben bu ay baktım 50mg tüketmişim bu demek oluyorki 1 yılı aşkın bir süre yeter hatta belki bırakırım bitince :KK69:
Küçük bir uyarı.Keyfi sigara içen biriyseniz hiç başlamayın derim unutmayın;
"Bağımlılığın en iyisi bile çok kötüdür"
Durum Nasıl Can'ım bizde eşime aldık

Back