- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi beautysidny
-
Markası misist son fiyatı 40 canım. Çok yumuşak bir Mont yok gibi hissediyorsun giyince ve çok sıcak tutuyor. Çok az giyildi.
Çok uzun değil canım deri omuzlu olan .arka tarafı basende ön tarafı normal.s bedene bol gelebilir.omuz kısmı deri olduğu için biraz geniş omuz istiyor.potluk yapmaması için yani.Kahverengi omzu deri olan m beden kazak 10 tl olan urununuz bol ve uzun mu durusu nasil kizim s beden uzun veya genis durmamasi acisindan soruyorum bir de bordo kapsonlu 15 tl m beden mont 40 bedene uyar mi uzunlugu nasil? Demin sordugum mont metalik renk mi icindeki elyafi kalin mi guzel isitiyor mu?
Anladım canımKızıma sordum benim beğendiğim hiçbirini begenmedi cnm sadece 35 tl olan m beden içi kürklü mont ilgisini çekti markası nedir yazilmamış içindeki kurk yıpranmıs mi triko lastiği nasil ne kadar kullanılmış ic dis rengi nasil anlasilmiyo kapsonunn heerhangihir sorun varmıdır diye tereddütte kaldı sonrada gerek yok emin olamıyorum durusu nasil olur bosver deyip kestirip atınca bir türlü cevap yazamadım Aklım hakiyeşil Montta kaldi:) sana hayırlısatislar
Izmirdeyim canım benSoyle ki boyu uzun diyebilir rengini begenmeyebilir diye tereddutte kaldim.Eger yakinsak baska urunlerinide beğenebilir diye dusundum.
Orjinal değil canım.duruyororjinal mi acaba satıldı mı
Minton mp4 hakkinda bilgi alabilir miyim, kullanim durumu nedir ses cikisi saglam mi ne zaman almistinizOrjinal değil canım.duruyor
Minton mp4 hakkinda bilgi alabilir miyim, kullanim durumu nedir ses cikisi saglam mi ne zaman almistiniz[/QUOT
Bütün Özellikleri Çalışıyor.ses çıkışı da sağlam .hoparlör leri de sağlam canım. Ses kaydı özelliği var.radyo var. Ek Hafıza kartı var.sd kart çalıştırıyor.2010 da alındı.
Evet canım elimde 35 tl yapıyor hepsi
Fırın kabı duruyomu canım15 E VERİYORUM FIRIN KABINI
Eki Görüntüle 1273966
KAHVERENGİSİ MEVCUT 75 TL
Eki Görüntüle 1273965
20 TL YE VERİYORUM BU ŞIK PATATES SUNUM STANDINI
Eki Görüntüle 1273967
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?