ELEKTRONİK & MUTFAK & GİYİM (KARIŞIK) :))

Çok uzun değil canım deri omuzlu olan .arka tarafı basende ön tarafı normal.s bedene bol gelebilir.omuz kısmı deri olduğu için biraz geniş omuz istiyor.potluk yapmaması için yani.
Bordo Mont 40 bedene dar olur. Diğer montun rengi de haki yeşil. Çok güzel ısıtıyor.toplu alım olursa yardımcı olurum tabii

Kızıma sordum benim beğendiğim hiçbirini begenmedi cnm sadece 35 tl olan m beden içi kürklü mont ilgisini çekti markası nedir yazilmamış içindeki kurk yıpranmıs mi triko lastiği nasil ne kadar kullanılmış ic dis rengi nasil anlasilmiyo kapsonunn heerhangihir sorun varmıdır diye tereddütte kaldı sonrada gerek yok emin olamıyorum durusu nasil olur bosver deyip kestirip atınca bir türlü cevap yazamadım Aklım hakiyeşil Montta kaldi:) sana hayırlısatislar

Anladım canımsorun değil mont ta yıpranma yok canım.kapsonunda fln arıza yok.collezione marka.haki yeşil rengi.içindeki kürk peluş gibi.triko kısmı fln sorunsuz .göğüs kısmında fermuarli cepleri var.yanda da cepleri var.kalın sıcak tutan bir mont.basen altına kadar uzun.

Soyle ki boyu uzun diyebilir rengini begenmeyebilir diye tereddutte kaldim.Eger yakinsak baska urunlerinide beğenebilir diye dusundum.

Standart beden 20 TL
Tunik elbise yumuşacık Yün 40 TL
L beden 25 TL
L beden 20 TL
M beden 25 TL
M beden organik milano Gömlek 50 TL
Ugg terlik 39 No 30 TL

Çok kullanışlı sağlam ve çok ucuz 20 TL
Sony mp 3 çalar kaliteli ve sağlam 40 TL
SD kart girişli şarjlı pratik kullanışlı.spor için uygun elbiseye tutturulabilir. 10 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…