elektrikten korkuyorum

evet o korku bende de mevcut. bi kaç sene evvel fön makinesinin kablosu kısa devre yapıp makineden ayrılarak kıvılcım çıkarmaya başladı, ve oğlum vantilatörün kablosunu makas ile kesince yüksek bi ses ile apartman şartelleri kapandı ve kablo makas kapkara ve kırık bi vazitte gördüğümdendir bende ürküyorum...

Utuden sonra basladi sanirim onceleeri yoktu diye hatirliyirum.mavi ışık cikinca bende cok korkuyorum.getci elektrikten anlayan birisine sormustum oda evdeki prizler guvenli demisti.herhangi bisryde sigortalar atar demisti ama yinede cok korkuyorum.bi video var izleyen varmi bilmiyorumda zenci bi cocuk trenin ustune cikmis elektrik kablosuna dokundu ve patladı. O video cok urkutuyo beni
Niye izliyorsun ki o videoyu? :KK14:

evet o korku bende de mevcut. bi kaç sene evvel fön makinesinin kablosu kısa devre yapıp makineden ayrılarak kıvılcım çıkarmaya başladı, ve oğlum vantilatörün kablosunu makas ile kesince yüksek bi ses ile apartman şartelleri kapandı ve kablo makas kapkara ve kırık bi vazitte gördüğümdendir bende ürküyorum...
Makasla mi kesti :O
cocugunuza bisey oldumu peki

Annem çok korkar buzdolabını temizlerken bile sigortayı indirir:KK70::KK70::KK70::KK70:.zaten gün boyu dokunmuyormuyuz o dolaba ne alaka işte içi rahat olsun...:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bende de var ama abartılacak şekilde değil :) Erkek arkadaşım elektrik elektronik mühendisliği son sınıfta, ona da milyon kez tembihliyorum şöyle yapma böyle yapma diye :p

Ben de böyleyim :cool:
İnadına da ben prize takarken çatır çutur ışık çıkar daha da tavan yapar korkum :63:

X