2 yil kadar önce ütü yaparken patlamisti kablosundan bana bi bi zarar gelmedi amaKüçükken bununla alakalı bir sey yasadiniz mi? Ya da anneniz size hamileyken bi sorun olmuş mu?
Ben cok küçükken evde elektrik kaçağı olmuş bütün duvarlar alev almış annemi bayagi bi elektrik carpmis ben hatırlamıyorum ama korkarım mesela. Annem bile bir sey yaparken icim ciz eder.
Sizinki biraz fazla ama. Terapi alın derim yoksa daha da ilerleyebilir.
Benim elimde bi saç kurutma makinesi birde elektrik süpürgesi patladı ama hala korkmuyorum elektktenn
Çok değişikti bir de Yurttaydim yanımda kız arkadaslarim vardı ben ne olduğunu anlamadım zaten pat diye bi ses geldi firlattim kurutma makinesiniSaç kurutma makinesinden bende korkuyorum hiç patlamadı görmedim de ama korkuyorum bide makinemiz 3 yıllık tırsaki oluyorum arada. Sana sorim bakim nası bi his bi yerine bişi olmadı dmi :)
Çok değişikti bir de Yurttaydim yanımda kız arkadaslarim vardı ben ne olduğunu anlamadım zaten pat diye bi ses geldi firlattim kurutma makinesinibi baktım sonra elimde su toplamış biraz sonra geçti o da
elektrikten korkmak lazımda, sizinki sanki bi korku neticesi tetiklenmeişe benziyor.Evet elektriktrn cok korkuyorum. Prizlere bisey takarken yuregim hopluyi resmen.heleki disarda elektrik telleri sarkij oluyo ya assagiya dogru o taraflara yuruyrmiyorum bile.son zamanlarda farkettim korktugumu sanki hrp carpikcarpilcakmisim gibi geliyo.sizede oldumu boyle bisey