elektrikten korkuyorum

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
Evet elektriktrn cok korkuyorum. Prizlere bisey takarken yuregim hopluyi resmen.heleki disarda elektrik telleri sarkij oluyo ya assagiya dogru o taraflara yuruyrmiyorum bile.son zamanlarda farkettim korktugumu sanki hrp carpikcarpilcakmisim gibi geliyo.sizede oldumu boyle bisey

Küçükken bununla alakalı bir sey yasadiniz mi? Ya da anneniz size hamileyken bi sorun olmuş mu?

Ben cok küçükken evde elektrik kaçağı olmuş bütün duvarlar alev almış annemi bayagi bi elektrik carpmis ben hatırlamıyorum ama korkarım mesela. Annem bile bir sey yaparken icim ciz eder.

Sizinki biraz fazla ama. Terapi alın derim yoksa daha da ilerleyebilir.

2 yil kadar önce ütü yaparken patlamisti kablosundan bana bi bi zarar gelmedi ama

Hmm bilinçaltinizda yer etmiş :)
Kendi başınıza yenebilir misiniz bilmiyorum ama bir iki seansla halledebilirsiniz bence

Benimde böyle bir korkum var hele ütü yaparken Aklım çıkar
Priz takarken çıkarırken sebilden su alırken
Hem ütü nasıl patladı neden kaynaklandı

ben de öyleyim çünkü küçükken çarpmıştı, ne geziyodu parmağım orda bilmiyorum.

:) kucukken abim elektrkli makinalarin icinde neler oldgnu merak edip bozup tekrar kendisi yapardi. Ama iş prize takmaya gelince korkardi. Hep bana taktirirdi o geldi aklima.

Benim elimde bi saç kurutma makinesi birde elektrik süpürgesi patladı ama hala korkmuyorum elektktenn

Elektrikli süpürgenin fisini prize takmamla sigortanin atması bir oldu. ve etrafı yanık kokusu sardı , ana sigortadaki kablolar yanmış. Allah dan bi patlama olmadı.

Ben de bi ara baya korkuyordum prizlerden
üstelik hiç bir sebebim de yoktu
sonra kendiliğinden geçti...
şimdi ise ara ara tırsıyorum saniyelik
ama öyle eskisi kadar değil ...

Benim elimde bi saç kurutma makinesi birde elektrik süpürgesi patladı ama hala korkmuyorum elektktenn

Saç kurutma makinesinden bende korkuyorum hiç patlamadı görmedim de ama korkuyorum bide makinemiz 3 yıllık tırsaki oluyorum arada. Sana sorim bakim nası bi his bi yerine bişi olmadı dmi :)

Saç kurutma makinesinden bende korkuyorum hiç patlamadı görmedim de ama korkuyorum bide makinemiz 3 yıllık tırsaki oluyorum arada. Sana sorim bakim nası bi his bi yerine bişi olmadı dmi :)
Çok değişikti bir de Yurttaydim yanımda kız arkadaslarim vardı ben ne olduğunu anlamadım zaten pat diye bi ses geldi firlattim kurutma makinesini bi baktım sonra elimde su toplamış biraz sonra geçti o da

Çok değişikti bir de Yurttaydim yanımda kız arkadaslarim vardı ben ne olduğunu anlamadım zaten pat diye bi ses geldi firlattim kurutma makinesini bi baktım sonra elimde su toplamış biraz sonra geçti o da

Ben zaten patlama anında ki halimi merak ediyorum İyi şükür bişi olmamış :)

Bende ütüden ve sarjlardan cok korkuyorum cünkü genelde fişi çekerken hep mavi ışık görüyorum prizde özellikle ütüde. Eşime söylüyorum o çıkarıyo ama o da korkmaya basladı sayemde.

elektrikten korkmak lazımda, sizinki sanki bi korku neticesi tetiklenmeişe benziyor.

bir tanıdığım elektrik süpürgesi çalışınca bayılıyordu, sanırım ilk o sesle başlamış korkusu, araştırıldı ve mutluluk hormonunun çalışmadığı söylendi, çok şaşırmıştım duyunca

ütüyü ve laptop fişini takarken çat diye bi ses çıkar mavi ışıkla ya bende korkarım ondan.takıntı haline gelmedikçe sorun olmaz sanırım.ama çok fazla rahatsızsan doktora git tabi

Utuden sonra basladi sanirim onceleeri yoktu diye hatirliyirum.mavi ışık cikinca bende cok korkuyorum.getci elektrikten anlayan birisine sormustum oda evdeki prizler guvenli demisti.herhangi bisryde sigortalar atar demisti ama yinede cok korkuyorum.bi video var izleyen varmi bilmiyorumda zenci bi cocuk trenin ustune cikmis elektrik kablosuna dokundu ve patladı. O video cok urkutuyo beni

bende çok korkuyorum. en çokta kendimden korkuyorum birine dokunurken elektirik çarpıyor. Toprakta yürü diyorlar ama toprak bulamadım henüz fişleri takmaktan da çok korkarım hele mavi ışık çıktığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…