elektriklimi pomba,eldemi(manuelmi) bilen varmı

yelsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
198
1
44
kızlar gögüs pombası alacamda nasıl almalıyım sizce kullanan arkadaşlar el pombalarımı iyi elektriklimi kendiliğinden çekenlermi tavsiyelerinize ihtiyaçım var eczeneye sordum manuel zor beceremezsin dedi birde manuel dedi off

evet canım manuel zor elektrıklı al,ben medela nın elektrıklısını kullanıyorum tavsıye ederım

aynen ben hastanede elektriklisini kullanmıştım(bu arada 35haftalık doğum yaptım 1 hafta kızım kuvezde kalmıştıda) ve sonra manuel kullandım bende elektrikli tavsiye ederim manuel çok yoruyor zor oluyor sağlıklı günler dilerim

cnm ben aventin kullanıyorum elle ama çok kullanıslı bişey tavsıye ederım

Elle uğraşmak işkence, manulde yarım saatte sağdığımı elektrikliyle 5 dakkada sağıyordum. Elektrikliyi alınca oh dedim. Medela kullandım.

peki elektrikli kullanan arkadaşlar sütü kesermiş o pompa diye duydum sürekli kullanan varmı

chicco manuel pompa aldım henuz bır ıkı defa kullandım ılk daha pek anlayamadım umarım ıyıdır cok pahalı bırsey almak ıstemedım ısımı gormezse mecburen degıstırcem deneme asamasından sonra

canım işe filan başlayacaksan yada bebek biberondan emiyorsa elektirikli al
ben avent in elektiriklisini kullanıyorum memnunum
ama evdeysen ve gögsünden emiyorsa manuel işini görür

canim ben elektirikliyle ponpaladim .gouslerim yara oldu cok hizli ve kuvvetli cekiyo diye emziremedim sonrasinda hastanelik oldum iki hafta yattim hastanede ilk cocugumda elle olani daha zahmetli ama daha iyi bence.belkide benim gouslerim hassastir bilmiyorum ama etrafimda kullananlarda memnun deyil sonrasinda gousleri sarkanlarda olmus .kararinietkilemek istemem ama bende basima geleni anlatayim dedim.

manuel cok yorucu ve zahmetli.cok zaman aliyor.ben de avent in manuel olanindan aldim cok pismanim.keske elektrikli olsaydi

Bende elektrikli medela kullanıyorum çok da memnunun 1,5-2 aydır sağıyorum herhangi bir azalma olmadı tavsiye ederim.

ben medela elektrikli pilli kullandım çok da memnun kaldım.kim uğraşakcak manuelle..110 lira vermiştim

X