Elektrikli süt sağma makinesi mastit yaptı

bulem1357

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
12
1
1
23
Merhaba hanımlar 2 bucuk aylık bebeğim var 10 günlükken mastit oldum bende e -bebeğin süt sağma makinasını aldım sonradan sağdım 2 göğsümü de sağdım genel cerahha gittim antibiyotik verdi bende sağım dökim mantığıyla ilaç bebeğe geçmesin diye sonuç olarak damarlarım yer değiştirmiş gibi bebeğe verince süt çıkmıyor bende elimle sıkıyorm rahatlamak için kızarıklık ve yanmalar her ikisinde de var nasıl gececek bu hasar bilmiyorum

Antibiyotik sonrası altı ay mutlaka probıyotık damla veya hap kullanmak zorundasınız
Cunku sütünüzün florasıda bozuldu bagırsak floranızda.

Icmezsenız eger bir bucuk yıl kadar bozuk flora ıle kalırsınız

Sürümün florası nasıl bozulur bağırsak da nasıl oluyor anlamadım

Nasıl çözebilirim süt doluyor ağrı yanma kızarıklık yapıyor bebek emdiğinde süt gelmiyor elle çıkıyor sadece

Hastanelerin süt sağma makinaları daha güçlü olur onunla sağım yapın yada kiralama imkanınız varsa kiralayın hastane tipi süt sağma makinası sık sık sağım yapın. Emzirme pozisyonu değiştirin. Ters emzirin yatarak emzirin. Bebeği düz koyun yatağa siz üstüne eğilip emzirin. Ya emecek yada sagacaksiniz başka yolu yok
Ayrıca bebeğinize biberon vermiyorsunuzdur umarım. . Biberon emme reflexini bozar bebeğin. Ve memenizi doğru emmesini engeller.

Sağdığım için pompa mastit yaptı ve yazmayı unutmuşum et parçası geldi göğsümden bebeğe veriyorum çok az geliyor damarlarda kalıyor sertlik gitmiyor sağamıyorum parça çıkıyor

Sağdığım için pompa mastit yaptı ve yazmayı unutmuşum et parçası geldi göğsümden bebeğe veriyorum çok az geliyor damarlarda kalıyor sertlik gitmiyor sağamıyorum parça çıkıyor
Süt üretimini mastitken durdurulurmu yani nasıl çözeceğim bilemiyorum çok zor

Biliyorum ne demek istediginizi bendede oldu ben hastanede sagdim peynir gibi parçalar geliyordu kan geliyordu 250 ml sütü döktüm orda . Bebeğinizi sık sık emzirirseniz gecicek . Biberonla beslemeyin verimli emmesini engeller siniz.

Biliyorum ne demek istediginizi bendede oldu ben hastanede sagdim peynir gibi parçalar geliyordu kan geliyordu 250 ml sütü döktüm orda . Bebeğinizi sık sık emzirseniz gecicek .
Ben e bebekten süt sağma pompası aldım onla sağım yapınca tıkadı beni mahvetti o bunun verdiği zararı çözemiyorum bebeğe süt gitmiyor göğsüme dolu olduğu halde göğsüme eskisi gibi deği süt kanalları yer değiştirmiş gibi

Canim sağma makinası nasıl tıkar? Yani zaten sağımda süt gelmiştir. Yeteri kadar boşalmazsa mastit yapar. Ve elle saginca geliyorsa bebek emince makinadan kat be kat çekiş yapar bebeğe sütun gelmediğini nasil anladınız. Sıcak suyla elle masaj yapın. Bol bol emzirin yani makinanın nasıl mastit yaptığını anlayamadım.

Duşa girin sıcak bir duş alın memenize yağ sürün normal bir tarak alın tarama hareketi yapın meme ucunuza doğru itin tarakla. Sonra sağın yada emzirin. Bunu sık sık yapın. Lahana yaprağı koyabilirsiniz ise yaradihini duydum. Ve sakin olun çok acıyor anladım. Birşeyler ters gitmiş olabilir. Yalnız siz yeterikadar. bosaltmadiginizdan mastit oldunuz. Memeyi bosaltmaniz lazım.
Sağım neden yapıyordunuz calisiyormusunuz. Bebeğiniz aktif emiyormuydu daha önce. Biberon kullaniyormusunuz.

Ben bebeğe ilaç geçmesin diye sağmaya çalıştım sonra sağdıkça süt gelmeye başladı ve et parçası geldi göğsüme sertleşmiş ve önceki göğsümle alakasız bi göğüs damarlar kustu gibi

Süt gelmemeye başladı sağdıkça yanlış yazmısım

Denilen her şeyi fazlasıyla yaptık ben ailem etrafımdskiler ama hiç faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…