Bebek İkinci El elektrikli süt pompası olan var mı?.

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
slm kızlar elinde elektrikli süt pompası olan var mı?. kullanışlı , az kullanılmış ve uygun fiyata olursa sevinirim. acill

cnm bende ankaradayım ürün güzel ama fiyat biraz pahalı geldi en son kaça bırakırsın.
Canım bak kargo ücreti sorunu da yok sıfırı 200-250 belki biliyorsundur çok iyi bir marka bana kuzenim kraft vermişti çalışması bi tuhafıma gitmişti gidip paraya kıyıp sıfır avent almıştım kaydediyor otomatik Sağma yapıyor hiç yorulmazsın
100 verip diğer markaları alma
Fiyatım sondu canım ama 130 olsun olmaz mi süt saklama poşeti sıfır onu düşsen Sağma makinası 115e gelir sana
Belki kalkanları kullanmak istemezsin

anlıyorum cnm aslında söyle bir sorunum var benim sütüm az bebeğim emmeye çalışıyor ama beceremiyor süt az olduğu için herkes sağmayı denememi söyledi. bu ürün sadece sütü olan annelerin kullanabileceği birsey mi. yoksa ben sağdıkça sütümü arttırma ya da kanal açma özelliği var mı

slm kızlar elinde elektrikli süt pompası olan var mı?. kullanışlı , az kullanılmış ve uygun fiyata olursa sevinirim. acill

canım bendede var avent çantalı olanından hem manuel hem elektirikli yalnız slikon parçalarını attım ben çünkü kullanılınca sararıyorlar zaten olsada kullanmak istemezsin o parçaları ben uzun süreli kullandığım için ilk sarardıklarında atıp philpsin servislerinden yenilerini alıp tekrar kullanmıştım bir silikon parça 5 lira 3 parçası var alman gereken ..

http://www.akakce.com/gogus-pompasi...kli-elektronik-cantali-set-fiyati,773884.html bu linkteki canım .. istersen foto çeker yüklerim uygun fiyata vericem.. kullanılmamış süt sağma poşetleriyle beraber..

Bebeğin güçlü çekemediği için gelmiyor da olabilir ya da uygun emzirememek
ben hastane gecesi emziremedim bununla sağdım işe yaramıştı sağdıkça gelir diye düşünüyorum

peki fiyat olarak ne düşünüyorsun. parçaları bulabilir miyim. birde işe yarıyor mu benim sütüm az

elimde lansionah var uygun fiyata vermeyi düşünüyorum nakite ihtiyacım var çünkü alalı yaklaşık 33 ay oldu ikizlerim erken doğdular malesef sütüm kesildi üzüntüden 2 ay civarı kullandım duruyor,,,,

merhaba ben premature annesıyım ve 12 ay boyunca sagıp erdım.. tam randıman almanız ıcın guclu bır pompaya ıhtıyacınız var.. ben mamajoo ıle cok memnun kalmıstım.. bulabilirseniz onu almanızı oneririm..
resmi icin size link gonderiyorum..
http://urun.n11.com/gogus-pompalari...LopiJIbUoU5Fa3BvE8Oab7QmV4SaRJ7VVPxoCPP3w_wcB

Bendede garantisi devam eden philips avent var. Kutusunda az kullanilmis. Gerek gorurseniz sut artiricilarimda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…