http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717127slm kızlar elinde elektrikli süt pompası olan var mı?. kullanışlı , az kullanılmış ve uygun fiyata olursa sevinirim. acill
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717127
Bendekine bir bak istersen yedeklerini kullanmadım Ankaradayım
Canım bak kargo ücreti sorunu da yok sıfırı 200-250 belki biliyorsundur çok iyi bir marka bana kuzenim kraft vermişti çalışması bi tuhafıma gitmişti gidip paraya kıyıp sıfır avent almıştım kaydediyor otomatik Sağma yapıyor hiç yorulmazsıncnm bende ankaradayım ürün güzel ama fiyat biraz pahalı geldi en son kaça bırakırsın.
anlıyorum cnm aslında söyle bir sorunum var benim sütüm az bebeğim emmeye çalışıyor ama beceremiyor süt az olduğu için herkes sağmayı denememi söyledi. bu ürün sadece sütü olan annelerin kullanabileceği birsey mi. yoksa ben sağdıkça sütümü arttırma ya da kanal açma özelliği var mıCanım bak kargo ücreti sorunu da yok sıfırı 200-250 belki biliyorsundur çok iyi bir marka bana kuzenim kraft vermişti çalışması bi tuhafıma gitmişti gidip paraya kıyıp sıfır avent almıştım kaydediyor otomatik Sağma yapıyor hiç yorulmazsın
100 verip diğer markaları alma
Fiyatım sondu canım ama 130 olsun olmaz mi süt saklama poşeti sıfır onu düşsen Sağma makinası 115e gelir sana
Belki kalkanları kullanmak istemezsin
slm kızlar elinde elektrikli süt pompası olan var mı?. kullanışlı , az kullanılmış ve uygun fiyata olursa sevinirim. acill
Bebeğin güçlü çekemediği için gelmiyor da olabilir ya da uygun emzirememekanlıyorum cnm aslında söyle bir sorunum var benim sütüm az bebeğim emmeye çalışıyor ama beceremiyor süt az olduğu için herkes sağmayı denememi söyledi. bu ürün sadece sütü olan annelerin kullanabileceği birsey mi. yoksa ben sağdıkça sütümü arttırma ya da kanal açma özelliği var mı
canım bendede var avent çantalı olanından hem manuel hem elektirikli yalnız slikon parçalarını attım ben çünkü kullanılınca sararıyorlar zaten olsada kullanmak istemezsin o parçaları ben uzun süreli kullandığım için ilk sarardıklarında atıp philpsin servislerinden yenilerini alıp tekrar kullanmıştım bir silikon parça 5 lira 3 parçası var alman gereken ..
http://www.akakce.com/gogus-pompasi...kli-elektronik-cantali-set-fiyati,773884.html bu linkteki canım .. istersen foto çeker yüklerim uygun fiyata vericem.. kullanılmamış süt sağma poşetleriyle beraber..
merhaba ben premature annesıyım ve 12 ay boyunca sagıp erdım.. tam randıman almanız ıcın guclu bır pompaya ıhtıyacınız var.. ben mamajoo ıle cok memnun kalmıstım.. bulabilirseniz onu almanızı oneririm..anlıyorum cnm aslında söyle bir sorunum var benim sütüm az bebeğim emmeye çalışıyor ama beceremiyor süt az olduğu için herkes sağmayı denememi söyledi. bu ürün sadece sütü olan annelerin kullanabileceği birsey mi. yoksa ben sağdıkça sütümü arttırma ya da kanal açma özelliği var mı
En iyisi madela bnce dusunurseniz lansinoh var arkadasimda kullanmiyor kutusunda duruyor safmak istiyordu en sonKızlar kraft Av33 süt sağma makinası arıyorum uygun fiyatlı olursa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?