Elektrikli süt pompası kullanan varmı??

for

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
9
0
36
İstanbul
kızımı zorla emziriyorum aylardır.artık çok yoruldum psikolojim bozuldu..hem onu üzüyorum hemde kendim üzülüyorum..sinirlerime hakim olamıyorum.5 buçuk aylık kızıma tokat bile attım
elektirikli pompa kullanan arkadaşlar bi süre sonra sütünüz kesiliyormu..bende denicem süt kesilir diye korkuyorum..çünkü normal pompa kullanınca bi süre sonra kesiliyoo..lütfen yardımcıı olunn.yada ne yapmam gerekiiyooo birilerii bişii sölesinnn

ben medela kullandım çokta memnundum banada görümcem hediye almıştı ama saklanılcak birşey birinden de ödünç alabilirsin ilk başta biraz acıtıyor ama zamanla alışıyorsun birde sütün artıyor bu arada ben 2 sene emzirdim

Son düzenleme:
bende medela kullandım, süt kesilmesi nerden çıktı göğsün ne kadar boşalırsa o kadar süt olur, valla ben 2 sene emzirdim, bırakmasam dahada emerdi.
ancak bu süt olayı çok hassas eğer süt var mı yokmu yok emdi mi emmedi mi gibi stresler yaşarsan süt zaten kesilir. sinirlerine hakim olmalısın. nerdeyse 6 ay emmiş hiç emziremeyenler var böyle düşün
bir ara benimde sütüm azalmıştı kafaya taktıkça daha da azalıyor. ben ne zaman hiç emziremeyenler napıyım diye düşünmeye başladım o zaman sütüm geri geldi kolay olmyor tabi ama sonuç ortada 2 sene emdi işte :)

ben doğum yaptığım günden beri avent in pompasını kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum azaltmıyor aksine sütünü arttırır. ama yukarda da dedikleri gibi bu kadar çok kafana takarsan zaten süt falan kalmaz. Birde bebeğine tokat atacak kadar sinirleniyorsan bence hiç uğraşma hiç anne sütü almamış birsürü sağlıklı bebek var. ne kendini nede bebeğini üzdüğüne değmez.

sağdığın müddetçe sütün azalmaz cnm. ne kadar ekmek o kdar köfte bu arada bende avent in makinesini kullandım memnunum. elle sağmasınıda tavsiye ederim aventin. ben sağarak verdim bebeğime neredeyse 6 aydır. ama artık sıkıldığımdan azalttım süt sağma işini otomatikmen sütte azalıyor. hiç canını sıkma. verebildiğin kadar ver sütünü yetmediği yerde ver mamayı ölmez cnm. bu kadar sinirlerini yıpratma. bebeğine de kendine de ii bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…