- Konu Sahibi UgurBocegim 29 09 05 09
-
Çok ilginç ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Oynamasına izin veriyor musunuz? Benim oğlum da küçükken çok meraklıydı ben süpürürken istiyordu, ben çalışır şekilde veriyordum biraz oynuyordu, sonra alıyordum. Bırakın oynasın bol bol.Merhabaaa 2023den geliyorummm️ buralarda varmısınız hala bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var bebeğim şuan 33 aylık 5 aylık emeklediğinden beri elektirikli süpürgeyle oynuyo bıkmadan usanmadan ha geçti ha geçicek ha bıkıcak derken dahada ileri dereceler almaya başladı pedagog belli bi süre sonra geçici bi durum sabredip beklemek lazım dedi ama 1 sene geçti 3 yaş olacak hala aynı bağımlısı desem yeri yani misafir olarak nereye gitsek ilk işi süpürge sormak istemek yokmuş desek tesadüfen görse istese hayır desek baya ağlamalar bağırmalar oyuncaklarınıda aldım 1 değil onlarca aldım asla umrunda olmadı ama artık benim sabrım kalmadı sizinkilerin ne zaman geçti hevesi tamamen bende ona göre normal heralde deyip sabretmeye devam edeyim ona göre biryere gitmektende nefret ettirdi bu şekilde evdede bıktırdı bizi bende artık süpürge lafı duymak istemiyorum resmen algıları bitek ona açık resmen çocuğun ne yapim bi akıl verin lütfen ya
Alt komşumuz vardı. Çocuk ilkokula kadar süpürge aşığıydı. Büyüyünce ne olmak istiyorsun diyordum uçak süpüreceğim diyordu :)) telefondan süpürge videoları izliyorduk hatta, modelinden süpürgeyi bile anlıyordu markasından senesine kadar. Okula başlayınca geçti bu. Normal ya da normal değil diyemem zaten bi uzmanla görüşüyormuşsunuz ama gördüğüm örnekte geç de olsa ilgi azalıyorduMerhabaaa 2023den geliyorummm️ buralarda varmısınız hala bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var bebeğim şuan 33 aylık 5 aylık emeklediğinden beri elektirikli süpürgeyle oynuyo bıkmadan usanmadan ha geçti ha geçicek ha bıkıcak derken dahada ileri dereceler almaya başladı pedagog belli bi süre sonra geçici bi durum sabredip beklemek lazım dedi ama 1 sene geçti 3 yaş olacak hala aynı bağımlısı desem yeri yani misafir olarak nereye gitsek ilk işi süpürge sormak istemek yokmuş desek tesadüfen görse istese hayır desek baya ağlamalar bağırmalar oyuncaklarınıda aldım 1 değil onlarca aldım asla umrunda olmadı ama artık benim sabrım kalmadı sizinkilerin ne zaman geçti hevesi tamamen bende ona göre normal heralde deyip sabretmeye devam edeyim ona göre biryere gitmektende nefret ettirdi bu şekilde evdede bıktırdı bizi bende artık süpürge lafı duymak istemiyorum resmen algıları bitek ona açık resmen çocuğun ne yapim bi akıl verin lütfen ya
Beyaz gürültüyü seviyor demek ki. Anne karnındaki sesi aynı olduğu için güvende hissediyordur o sesle.Birde şu durum var benzer ses duysa mikser fön makinası gibi süpürge gibi ses çıkarıyo dimi diyo mesela arabaya kablo takıyo süpürge gibi buda hortumlu diyo normalse sorun etmim amanormal degilsede ne yapmam lazım
Aslında izin veriyorum belki oyna oyna bıkar diyorum ama bıkmıyo anlamıyorum şu sıra hasta tek sakinleştirende o konuşurum sürekli aslında bu oyuncak degil sen merak ettiğin için veriyorum incele bak sonra yerine koyalım diyorum oynuyo oynuyo sonra kaldıralımmı anne diyo kaldırdımız yarım saat sonra yine istiyo ben oynamasındada degilim artık bu bir sorun olurmuki acaba diyorum oynatırkendeÇok ilginç ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Oynamasına izin veriyor musunuz? Benim oğlum da küçükken çok meraklıydı ben süpürürken istiyordu, ben çalışır şekilde veriyordum biraz oynuyordu, sonra alıyordum. Bırakın oynasın bol bol.
Inşallah okadar sürmez yinede 3 yaşında daha malum hemen geçer merakı hevesi inşallahAlt komşumuz vardı. Çocuk ilkokula kadar süpürge aşığıydı. Büyüyünce ne olmak istiyorsun diyordum uçak süpüreceğim diyordu :)) telefondan süpürge videoları izliyorduk hatta, modelinden süpürgeyi bile anlıyordu markasından senesine kadar. Okula başlayınca geçti bu. Normal ya da normal değil diyemem zaten bi uzmanla görüşüyormuşsunuz ama gördüğüm örnekte geç de olsa ilgi azalıyordu
Benim yigenimde aynıydı . 7-8 aydan 3 yaşına kadar evde ortadaydı süpürgeleri.dediğiniz gibi nereye misafirliğe gitse ilk iş supurgeyi arayıp bulmaktı ortadaydı süpürge artık bize geldiğinde ben önceden saklardim . Şuan 4.5 yaşında pek ilgisi yok aramıyor. Benim bebeğim 1 yaşında oda ben süpürge yaparken peşimde sesinden korkuyor oynamak istiyor ama ben ona her seferinde sürekli bu oyuncak değil veremem sana seninle oyuncaklarına oynayalım gel diyorum bıkmadan.uzaklastirip makinadan kaldırıyorum gözünün önünden. Takıntı oluşmaması için. Başımdan geçtiği içinMerhabaaa 2023den geliyorummm️ buralarda varmısınız hala bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var bebeğim şuan 33 aylık 5 aylık emeklediğinden beri elektirikli süpürgeyle oynuyo bıkmadan usanmadan ha geçti ha geçicek ha bıkıcak derken dahada ileri dereceler almaya başladı pedagog belli bi süre sonra geçici bi durum sabredip beklemek lazım dedi ama 1 sene geçti 3 yaş olacak hala aynı bağımlısı desem yeri yani misafir olarak nereye gitsek ilk işi süpürge sormak istemek yokmuş desek tesadüfen görse istese hayır desek baya ağlamalar bağırmalar oyuncaklarınıda aldım 1 değil onlarca aldım asla umrunda olmadı ama artık benim sabrım kalmadı sizinkilerin ne zaman geçti hevesi tamamen bende ona göre normal heralde deyip sabretmeye devam edeyim ona göre biryere gitmektende nefret ettirdi bu şekilde evdede bıktırdı bizi bende artık süpürge lafı duymak istemiyorum resmen algıları bitek ona açık resmen çocuğun ne yapim bi akıl verin lütfen ya
Beyaz gürültüyü seviyor demek ki. Anne karnındaki sesi aynı olduğu için güvende hissediyordur o seste halı hafızasındamıdı
Başta yaptım batayı biliyorum ama bilemedim bukadar olacağını ocak ayında 3 yaş olacak büyüdükce bu ilgisi daha çok gözüme batıyo inşallar geçer bizimde biran önceBenim
Benim yigenimde aynıydı . 7-8 aydan 3 yaşına kadar evde ortadaydı süpürgeleri.dediğiniz gibi nereye misafirliğe gitse ilk iş supurgeyi arayıp bulmaktı ortadaydı süpürge artık bize geldiğinde ben önceden saklardim . Şuan 4.5 yaşında pek ilgisi yok aramıyor. Benim bebeğim 1 yaşında oda ben süpürge yaparken peşimde sesinden korkuyor oynamak istiyor ama ben ona her seferinde sürekli bu oyuncak değil veremem sana seninle oyuncaklarına oynayalım gel diyorum bıkmadan.uzaklastirip makinadan kaldırıyorum gözünün önünden. Takıntı oluşmaması için. Başımdan geçtiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?