- Konu Sahibi UgurBocegim 29 09 05 09
Merhaba arkadaşlar Doğru bir bölüme mi yazıyorum bilemiyorum. 26 aylık oğlum var. Normalde çok hareketli, oyuncaklarından çabuk sıkılan ve yeni arayışlar içerisine giren, meraklı, her işini kendisi yapmaya çalışan bir çocuk Ancak son 1 haftadır evimizi süpürdüğümüz elektrikli süpürgeye çok bağımlı bir hale geldi bu durum beni biraz korkutuyor. Her lafında evi süpüreceğim anne vuv yapacak Anne evi süpürecek diyerek elektrikli süpürgeyle oynuyor onunla oynarken yemek yemeyi bile ikinci plana atıyor. Alıkoyduğumuzda ise ağlıyor. Yani sanki bütün hayatı elektrikli süpürgeye endeksli gibi oldu. Normalde süpürgeyi çalıştırdığımızda sesinden korkuyor ancak korksada oynamaktan geri kalmıyor Bu akşam süpürgeyi sakladık Süpürge yok dedik ağladı Ondan nasıl vazgeçirebilirim Fikirlerinizi bekliyorum. Önceden oyun oynardık şimdi süpürgeyle ilgilenmekten oyun bile oynamak istemiyor İnşallah geçici bir durumdur. Onunla oynarken gözü hiç birşey görmüyor ne yapacağımı şaşırdım Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?