elektrikli supurge ile ilgili yardim istiyorum

olumune seven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
57
2
98
40
Hollanda
konuyu nereye acacagimi tam bilemedim buraya actim,,ben hollanda da yasiyorum yani 1 senedir ve ev supurgesi alacam ve torbalimi yoksa torbasizmi alsam tam bilemiyorum su konulup supurende varmis ve haftaya alacaz ve nasil alacagimi bilemedim yani hangisi daha kullanisli olur,,hollanda da olup iyi bir marka bilen varmi acaba onu alsam kararsiz kaldim valla

merhaba canım ben yeni aldım...
evlenirken annem almıştı bana bir tane halı yıkamaydı aynı zamanda ihlasın ama ne çirkin bir aletmiş meğer hiç memnun kalmadım...
sonra eşime söyledim bir araştıralım dedik..
aman Allahım o fiyatlar ne öyle öyle pahalılar ki....
çarşıya spotlara her yere gittik gezdik bulamadık bulduklarımızında fiyatları uçuktu..
sonra internetten araştırmaya başladım...
ben minik torbasız bir şey istiyordum..
hepsi buradadan philipsin mini elektrik süpürgesini buldum...
öyle şirin ki çekiş gücü harika..
toz torbasız..
hepa filtreli
dolunca hemen aç dök çöpe..
1 günde geldi ...
dışarıda aynı makinayı 325 e gördüm eve geldim hemen sipariş verdim..
ben hepsi buradadan 179 a aldım..
üstelik birde saklama kabı var öyle şirin ki....kesinlikle tavsiye ederim..
renkleri var...
turuncu.lila yeşil..
benimki turuncu...

Bende torbalı almayı düşünüyorum çünkü bir yakınımda arçeliğin torbasız süpürgesi var sürekli içine su koy süpür sonra küvete götürüyor tüm parcaları çıkar tek tek yıka bide eziyet oluyor gibi bence

phılıps toz torbasız sanırım 9210 olması lazım modeli lacivert dışı süper temizliyor ilk ay koltuklarden halılardan kumlar cıktı tertemiz oldu torba alma derdide yok. sulular koku yapıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…