- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
şarjlı makine cok sağlıklı değil. şarj ömürleri içinde ki piller yüzünde sıkıntı. şarj tutmaz hala geldiklerinde içinde ki pili servisler değiştirmiyor yada cok pahalıya değiştiiyorlar. makinenin yarı parasından fazlasını da isteyebiliyorlar. ama genelde bu bozulmuş at artık diyorlar.şıkmış da,
şarjlı öneriniz var mı?
şarjlı makine cok sağlıklı değil. şarj ömürleri içinde ki piller yüzünde sıkıntı. şarj tutmaz hala geldiklerinde içinde ki pili servisler değiştirmiyor yada cok pahalıya değiştiiyorlar. makinenin yarı parasından fazlasını da isteyebiliyorlar. ama genelde bu bozulmuş at artık diyorlar.
eger sarj tutmadığında içindeki pil nasılsa aynısı nı alıp makinenin içine eşiniz filan becerikli ise yerleştirip kullanabilirsiniz.
bu şarj ve pilleri konusunda eşim benden cok daha bilgili. bu yüzden hangi marka nasıl şarj mekanizması nedir nasıl pil olmalı vb. şeylere yorum yapamam. yanlış bilgi verebilirim.
aynen. ama satıcılar bunu dile getirmiyorlar. ve sırf süpürgede ütü de değil bir cok şeyde kandırılıyoruz.Kutu veya ürün üzerinde yazan 2000 w yaktığı elektrik demek bunu biliyo olmanız lazım.
Ütüde özellikle herkes bu hataya düşüyo buhar gücüne bakmak yerine harcadığı enerjiye bakıp alıyolar.
sağol canım, ev minik olunca ve ayrı kiler olmayınca süpürge falan hep dert oluyor.
ben şarjlı şu an elektrolux kullanıyorum, ortalıkta geziyor :)
öyle bir şey olamaz. onun soruınu başkadır. motor boğulmuş, toz kaçmıştır yani. motor hatasıdır.Emiş gücü önemli tabi ki.
Fakat 300 watlik emiş gücü bazen 400 den daha iyi çeker. Bu ürünün kalitesine bağlı.
Arçelikte çin malı nihayetinde.
Çokta güvenmemek lazim ve hantal duruyor.
öyle bir şey olamaz. onun soruınu başkadır. motor boğulmuş, toz kaçmıştır yani. motor hatasıdır.
bende de Arçelik. elipso var idare ediyor beni. ne zaman bozulur o zman atıcam. benimkinin garantisi olmadığı için kablo kırığı vardı yeni kablo taktım. açtım bir güzel ( ki benimkide agır ) motoru görsen bu mu dedi görünce...motor hafif ve kçük. yapısal olarak ağırlar.Ben süpürgemi değiştirecektim en azından fikir oldu teşekkürler... Şarjlı yerine kablolu günlük süpürge alabilirsiniz ben Arçelik'in 110 tl ye günlük süpürgesini aldım çekiş gücü gayet iyi çok memnunun biraz ağırlığı var sanırım oda motordan dolayı eeee o kadarda olmalı hafif olunca etmiş gücü azalıyor haliyle...
şu canım, aynen,
bir de kılları parçalıyor, hiç fırça temizlemiyorsun.
ama sonradan gücü düşer mi bilemem, şu an yarım saat gidiyor şarj sanırım.
ben 5 yıl değişik ürünlerin motorları ile uğraştım. motorların performansları faklılık gösterir. ama bu emiş gücünü etkilemez.Olur :)
Ürünün kalitesi diyorum. Filtresi, motoru ne kadar kaliteli olursa o kadar iyidir çekiş gücü.
Bu kesin böyle olacak diye bir sey yok.
Vatan da mediamarkta bir bakın ne demek istediğimi anlarsın
Guzelmis
Electroluxse zaten gözüm kapalı güvenirim
Filtresi var mi?
Ben elimde kalan parayla rapido alabilmistim ancak
ben 5 yıl değişik ürünlerin motorları ile uğraştım. motorların performansları faklılık gösterir ama bu emiş gücünü etkilemez.
o durum farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?