- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
- Konu Sahibi champagneshimmer
eeevvettt motor ve emiş (çekiş gücü ) üzerine yaptığım engin bilgilerimi gene ve gene paylaşıyorum.
LÜTFEN HANIMLAR DİKKKAAT EDİN.
elektrik süp. kutu üzerinde yazan 3000 w 5000 w 1600 w yazılarına asla inanmayın. çünkü o yazılanlar motorun çekiş -emiş gücünü simgelemez.
EMİŞ GÜCÜ : 400 W VE ÜZERİ OLMALIDIR.
ALDIGINIZ ÜRÜN 350 W EMİŞ GÜCÜNDE İSE ZAMANLA( TOZ VE KULLANIM ALANINA GÖRE DEĞİŞİR) GÜÇ DÜŞÜMÜ - KAYBI GÖRÜLÜR. YANİ 350 W EMİŞ GÜCÜNDE Kİ MAKİNE ZAMANLA 200-250W CEKMEYE BAŞLAR.
makinelerin emiş - çekiş gücü kullanma klavuzlarında yazar. EMİŞ-ÇEKİŞ GÜCÜ diye. belirtmek zorundadırlar. eger belirtilmeyen varsa sakın almayın.
örnek :
kutu üzerinde 6000 w yazan makine ve emiş gücü de 250-300 w : fiyatı 500 tl
kutu üzerinde 1200 w yazan makine ve emiş gücü 250-300w : fiyatı 100 tl
bu durumda siz 400 tl fazladan vererek kandırılmış oluyorsunuz.
gecen akşam 2 arkadaş ile konuştuk ve bütçeyi aşııırrıı yormadan alacağınız
garanti servis ve yedek parça konusunda geniş agı olan ARÇELİK marka ürünün uygunca olduğuna kadar verdim. onlar alır almaz ama ben benim makine bozulduğunda bunu alırım.
http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/arcelik-s-4910-tornado-silence-P94217475
ek not : gecen akşam araştırmalarım dogrultusunda öğrendim ki bazı firmalar motor emiş gücüne ve elektrik tüketimi gibi bazı motor özellikerine başka isimler ve sınıflandırmalar koymuşlar.
örnek :
(buzdolaplarındaki +++a lar gibi. bunu bile bizler yanlış biliyoruz +++ a demek enerjiden 3 kat tasarrfu eder demek değil. a soğutma A dondurma a enerji. durum budur. )
Enerji Verimliliği Sınıfı : C (yeni kötü ama idare eder )
Sert Zeminde Toz Toplama Sınıfı C ( kötü ama idare eder)
Halıda Toz Toplama Sınıfı D ( BERRRRBAATTT )
BÖYLE BİR URUNUN FİYATI İSE 350 TL.
bu tavsiye ettiğim ürünü almak zorunda asla değilsiniz. ben kısıtlı bir sürede daha önceki araştırmalarıma da dayanarak ya homend almayı düşünürdüm. Arçelik markayı yeni gördüm. sizde araştırın ve size hangisi uygun gelirse onu alırsınız.
TEK SIKINTIM BİZLERİ KANDIRMAYA CALIŞANLAR. KANDIRILMAYALIM.
LÜTFEN HANIMLAR DİKKKAAT EDİN.
elektrik süp. kutu üzerinde yazan 3000 w 5000 w 1600 w yazılarına asla inanmayın. çünkü o yazılanlar motorun çekiş -emiş gücünü simgelemez.
EMİŞ GÜCÜ : 400 W VE ÜZERİ OLMALIDIR.
ALDIGINIZ ÜRÜN 350 W EMİŞ GÜCÜNDE İSE ZAMANLA( TOZ VE KULLANIM ALANINA GÖRE DEĞİŞİR) GÜÇ DÜŞÜMÜ - KAYBI GÖRÜLÜR. YANİ 350 W EMİŞ GÜCÜNDE Kİ MAKİNE ZAMANLA 200-250W CEKMEYE BAŞLAR.
makinelerin emiş - çekiş gücü kullanma klavuzlarında yazar. EMİŞ-ÇEKİŞ GÜCÜ diye. belirtmek zorundadırlar. eger belirtilmeyen varsa sakın almayın.
örnek :
kutu üzerinde 6000 w yazan makine ve emiş gücü de 250-300 w : fiyatı 500 tl
kutu üzerinde 1200 w yazan makine ve emiş gücü 250-300w : fiyatı 100 tl
bu durumda siz 400 tl fazladan vererek kandırılmış oluyorsunuz.
gecen akşam 2 arkadaş ile konuştuk ve bütçeyi aşııırrıı yormadan alacağınız
garanti servis ve yedek parça konusunda geniş agı olan ARÇELİK marka ürünün uygunca olduğuna kadar verdim. onlar alır almaz ama ben benim makine bozulduğunda bunu alırım.
http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/arcelik-s-4910-tornado-silence-P94217475
ek not : gecen akşam araştırmalarım dogrultusunda öğrendim ki bazı firmalar motor emiş gücüne ve elektrik tüketimi gibi bazı motor özellikerine başka isimler ve sınıflandırmalar koymuşlar.
örnek :
(buzdolaplarındaki +++a lar gibi. bunu bile bizler yanlış biliyoruz +++ a demek enerjiden 3 kat tasarrfu eder demek değil. a soğutma A dondurma a enerji. durum budur. )
Enerji Verimliliği Sınıfı : C (yeni kötü ama idare eder )
Sert Zeminde Toz Toplama Sınıfı C ( kötü ama idare eder)
Halıda Toz Toplama Sınıfı D ( BERRRRBAATTT )
BÖYLE BİR URUNUN FİYATI İSE 350 TL.
bu tavsiye ettiğim ürünü almak zorunda asla değilsiniz. ben kısıtlı bir sürede daha önceki araştırmalarıma da dayanarak ya homend almayı düşünürdüm. Arçelik markayı yeni gördüm. sizde araştırın ve size hangisi uygun gelirse onu alırsınız.
TEK SIKINTIM BİZLERİ KANDIRMAYA CALIŞANLAR. KANDIRILMAYALIM.