Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yer darlığım nedeniyle son olarak 190 tl ye bırakıcak.480 tl ye lendim aldım ve çok az kullanıldı[/QUOTEa]
slm ne kadar süre kullandınız özelden msjla tel yazarsanız arayabilirim bugünlerde düşünüyorum almayı acil yani
yer darlığım nedeniyle son olarak 190 tl ye bırakıcak.480 tl ye lendim aldım ve çok az kullanıldı[/QUOTEa]
slm ne kadar süre kullandınız özelden msjla tel yazarsanız arayabilirim bugünlerde düşünüyorum almayı acil yani
mail adresimi yazayım özel mesaj atamıyomuşum.as.su_78@hotmail.com
antalya da oturuyordum yaz tatilinde annemlere eskişehire gelince aldık rahat ettik ama 4 ay sonunda dönerken götüremedik dolayısıylada sonra kullanamadık.
merhaba,
Kraft dondy sallanan beşiğimiz satılık 250 tl isterseniz.oğlumda sadece 6 ay kullandım mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadımEki Görüntüle 670001 Eki Görüntüle 670002
mail adresimi yazayım özel mesaj atamıyomuşum.as.su_78@hotmail.com
antalya da oturuyordum yaz tatilinde annemlere eskişehire gelince aldık rahat ettik ama 4 ay sonunda dönerken götüremedik dolayısıylada sonra kullanamadık.
istanbulda değilmisin yani
az kullanılmış tercihim msjlarınızı bekliyorum