• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elektrikli sallanan beşik mama sandalyesi olanlardan uygun fiyata arıyorum

merhabalar yazmak istedim belki gözünüzden kaçmıştır ilgilenirsiniz aslasya nickli arkadaŞ satıyordu dün vermişti ilanı sanırım baby max violet 250 tl demişti

Mama sandalyesi olması sart değilse hayela89 adlı üye chicco swing up satıyor,resimlerine bakılırsa çok yeni ve 125 e verecekti sanırım..zaten mama sandalyeli olanların alçak kaldığını verimli kullanilamadgini okumustum..bu arada e bebek 2.el sayfasında kraftin var m.sandalyeli olanindan

merhaba,

Kraft dondy sallanan beşiğimiz satılık 250 tl isterseniz.oğlumda sadece 6 ay kullandım mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadım $250220131093.jpg $250220131092.jpg

yer darlığım nedeniyle son olarak 190 tl ye bırakıcak.480 tl ye lendim aldım ve çok az kullanıldı[/QUOTEa]
slm ne kadar süre kullandınız özelden msjla tel yazarsanız arayabilirim bugünlerde düşünüyorum almayı acil yani

mail adresimi yazayım özel mesaj atamıyomuşum.as.su_78@hotmail.com
antalya da oturuyordum yaz tatilinde annemlere eskişehire gelince aldık rahat ettik ama 4 ay sonunda dönerken götüremedik dolayısıylada sonra kullanamadık.

İstanbulda oturuyorum eylül 2011 yılında aldım e bebekten garantisi devam ediyor.Faturasını evde ama henüz bulamadım:( kumandası mevcut elimde tüm özellikleri çalışır durumda mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadık mama sandalyesi tepsiside mevcut elimde.Fiyat konusunda şuan bi indirim yapamıyorum 3 aylık bide kızım var.Kızım bu beşikte hiç hoşlanmadı o yüzde onu satıp 250 tl kızım için bir salıncak alıcam.

az kullanılmış tercihim msjlarınızı bekliyorum

Merhabalar

Şayet hala arayışınız devam ediyorsa elimde kumandalı pembe renk mama sandalyesi olarak da kullanılabilen Sleeper Elegance Otomatik Sallanan beşiğim var. Çok temiz ve az kullanılmış olup fiyatını 200 TL olarak düşünüyorum.

Back