• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler elektrikli ocak bilgisi olann, ve memnun musunuz?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
merhabaa. direk konuya geçmek istiyorum ben
öğrenciyim başka bir eve taşınıyorum. şehir dışındayım ayrıca.
tuttuğum evin ocağı elektrikli. yani aşağıda attığım resimden.

tuttuktan sonra kafama dank etti bu ocak nasıl çalışıyor biraz araştırayım dedim.
her tencereyi ısıtmıyormuş şokunu yaşıyorum şuan.
indüksiyonlu mu vitroseramik mi bilmiyorum nasıl anlarım?
ikisinin farkları nedir? vitroseramik olunca her tencereyi ısıtıyor mu mesela :KK43:((
beni aydınlatır mısınız ben anneme nasıl diyeyim bana yeni çelik tencereler al diye :kızgın:
annemin tencerelerine de mıknatıs denedim yapışmıyor. yani evdekilerden de götüremem
2286147

Ucuz bi Ocakla değiştirsen koctasda falan 250 tl ye ocaklar var

Döküm dışında her tencereyi kullanıyorum,ocağım elektrikli cam olanlardan siemens marka.
Döküm de ağır olduğu için kullanılmaz zira nazik ürünler bunlar.
Çeliği her halukarda kullanırsınız,sorun olmaz.

Döküm dışında her tencereyi kullanıyorum,ocağım elektrikli cam olanlardan siemens marka.
Döküm de ağır olduğu için kullanılmaz zira nazik ürünler bunlar.
Çeliği her halukarda kullanırsınız,sorun olmaz.
bu elektrikli ocaklar indüksiyonlu ve vitroseramik olarak 2ye ayrılıyormuş işte.
indüksiyonlular sadece mıknatısın çekebildiği tencere ve tavalarla çalışıyormuş.
benim tuttuğum evinki hangisinden bilmiyorum.
vitroseramik olunca ne oluyor o her tencereyi ısıtabiliyor mu ?
sizinki hangisinden ?

bu elektrikli ocaklar indüksiyonlu ve vitroseramik olarak 2ye ayrılıyormuş işte.
indüksiyonlular sadece mıknatısın çekebildiği tencere ve tavalarla çalışıyormuş.
benim tuttuğum evinki hangisinden bilmiyorum.
vitroseramik olunca ne oluyor o her tencereyi ısıtabiliyor mu ?
sizinki hangisinden ?
Indüksiyonlu benim ocağım.
Hiç sorun yaşamadım tencere konusunda.