elektrikli ızgara ve tost makinası icin önerilerizi bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
slm arkadaslar daha once sulu ızgara almıstım ne yapsma tellere yapısıyo kullanıslı degıl elektrıklı ızgara almayı duusnuyorum kullanan vrmı fıyatlar nekdar bıde kuuck ıkı kısılık teflonu yapısmıcak tost makınasıı tavsıyelerınız beklıyorum sımdıden tesekkurler

ben tost makinamı arzumdan aldım..tavsiye edenler oldu..henüz kullanmadım ama beğeniyorum..

mrb cannım:):)
vala bizde almışdık 3 sene önce sadece bikez kullandık hoşumuza gimedi hiçç bikez kullnaraka kutusuna koyup koyduk bi kenara:)::)..
hem elektiikli hemde suluu yanii hiçç diğer ızgara gibide tadı olmuyo bencee:9:)

mrb cannım:):)
vala bizde almışdık 3 sene önce sadece bikez kullandık hoşumuza gimedi hiçç bikez kullnaraka kutusuna koyup koyduk bi kenara:)::)..
hem elektiikli hemde suluu yanii hiçç diğer ızgara gibide tadı olmuyo bencee:9:)

cnm bne 3.kullanmamda sigorta attı kullanmıcam artık elektrıklı teflon gıbı olanalrı dusnuyorum DeSpOiNa cnm sagol paylasımın ıcn buyuk bendede var kulanmıyorum soyle mını mınıcık ıstıyom bugn baktım 80 90 ytl cok yamınıcıkler ıcın elektrklı ızgarada 130dan baslıyo napcam bılmıyom bıde evlenıcke arkadasalr elektrı kceyızınızı evlenırken alın bneımkıler 5 6 sene oncesınden alınmıs yanı garantısı evlenmeden bıtıyo ve yenıler cıkıyo sureklıı

tost makınasında kenwood ekmek kızartmada ıse tefal ben kullanıyorum

ben de tost makinesi almak istiyorum. Daha önce markasını hatırlayamayacağım yurtdışından gelmişti.2,3 sene içinde tost makinasının içindeki teflonun çıkmaya başladı.Hemen attım. Acaba teflonu sağlam olan hangi marka tost makinası önerirsiniz.

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

ben de çeyizimde mutlaka istiyorum bi elektrikli ızgara. internetten tefalin yağ biriktirme kanalı olan modelini beğenmiştim.ama henüz almadım.mangal yapmak için hep kırlara gidemeyenler için ideal bence.mutfakta veya balkonda kullanılabiliyo.

ben tost makinemi tefalden aldım ama daha kullanmadım

ben de çeyizimde mutlaka istiyorum bi elektrikli ızgara. internetten tefalin yağ biriktirme kanalı olan modelini beğenmiştim.ama henüz almadım.mangal yapmak için hep kırlara gidemeyenler için ideal bence.mutfakta veya balkonda kullanılabiliyo.

cnm bene oyle kalıtelı bı urun ıstıyorum yuzeyı yapısmıcak temızlıgı kolay olan sana evlı bırı olrak tavsıyem evlenıcegın zamn dugunune 1ay kala elektronık urunlerını all evlenene kadar ya daha ıyısı cıkıyo hayıflanıyosun yada garantısı dolmus oluyo

ben tost makinemi tefalden aldım ama daha kullanmadım

sgl cnm cevabın ıcn ıns memnun kalırısn tost makınandan:enbuyukkk:

sağol esse tavsiyen için. geçen sene ütümü aldım.şimdi pişmanım,senin söylediğin sebeplerden dolayı.ama gençlik işte insan heves ediyo.şimdi senin dediğin gibi yapcam. elekrtikli ürünler için para biriktircem.ev tekstilini almaya devam..

sağol esse tavsiyen için. geçen sene ütümü aldım.şimdi pişmanım,senin söylediğin sebeplerden dolayı.ama gençlik işte insan heves ediyo.şimdi senin dediğin gibi yapcam. elekrtikli ürünler için para biriktircem.ev tekstilini almaya devam..
en ıyısını yaparsın cnm bak ben 2bucuk seneden sonra yenı gelın gıbı yenıden elektırk aletlerımı alıyorum ıns hersey gonlumuzce olsun optum cnm kolay gele ceyız işinde:)

Kızlar elektrikli ızgara kullanan var mı???

Back