• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli göğüs pompası

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
arkadaşlar sağımı ilk kez yaptığınızda hemen süt geldimi. sabah beri deniyorum süt akmıyor. lansinoh anfinitty denilen çift taraflı pompa var. ama süt gelmiyor. ilk denemelerde böylemi oluyor. nasıl süt gelecek anlamadım

arkadaşlar sağımı ilk kez yaptığınızda hemen süt geldimi. sabah beri deniyorum süt akmıyor. lansinoh anfinitty denilen çift taraflı pompa var. ama süt gelmiyor. ilk denemelerde böylemi oluyor. nasıl süt gelecek anlamadım

Arkadaşım az önce bana sordum sana uzun uzun yazdım,anlatamadım herhal,daha detaylı sana kim ne açıklama yapar inan merak ediyorum!

ilk kullanım diyosunuz, ürün sıfır mı? çünkü zamanla kullandıkça motor gücü zayıflıyo ve çekmiyo ben krafttan almıştım bir süre sonra çekmemeye başladı o yüzden soruyorumm..

ilk kullanım diyosunuz, ürün sıfır mı? çünkü zamanla kullandıkça motor gücü zayıflıyo ve çekmiyo ben krafttan almıştım bir süre sonra çekmemeye başladı o yüzden soruyorumm..

hayır sıfır değil. burda bir arkadaştan aldım. zaten makinayı götürdüm. sorunluymuş. diyaframları zayıfmış. sanırım dediğiniz gibi. çekim gücü zayıflamış. ilginize teşekkürler.

hayır sıfır değil. burda bir arkadaştan aldım. zaten makinayı götürdüm. sorunluymuş. diyaframları zayıfmış. sanırım dediğiniz gibi. çekim gücü zayıflamış. ilginize teşekkürler.

Valla arkadaşm ben sana kullanmadığımı az kullandığımı zaten söledim,herşeyiyle ürünü anlattım,diyaframda sorun fln yok malesef.Gösterdeki kılıfı bile açılmamış,valla ben ka.ç tane pompa aldım hemde sıfır,oğlum için değer.Aradan 1 hafta geçmiş canım,ben sana sana her ayrıntıyı faceden de açıkladım.ÜRÜNÜM SAĞLAMDIR.

Valla arkadaşm ben sana kullanmadığımı az kullandığımı zaten söledim,herşeyiyle ürünü anlattım,diyaframda sorun fln yok malesef.Gösterdeki kılıfı bile açılmamış,valla ben ka.ç tane pompa aldım hemde sıfır,oğlum için değer.Aradan 1 hafta geçmiş canım,ben sana sana her ayrıntıyı faceden de açıkladım.ÜRÜNÜM SAĞLAMDIR.

Ürünümün linklerini bu şekilde arkadaşa verdim. Resimleri çeker çekmez gönderdim: https://dub118.mail.live.com/att/Ge...blob=MHxTQU1fMTI5NC5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d
-
-
https://dub118.mail.live.com/att/Ge...blob=MXxTQU1fMTI5NS5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d
-
-
https://dub118.mail.live.com/att/Ge...blob=MnxTQU1fMTI5Ni5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d
-
-
https://dub118.mail.live.com/att/Ge...blob=M3xTQU1fMTI5Ny5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d
-
-
https://dub118.mail.live.com/att/Ge...blob=NHxTQU1fMTI5OC5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d

Arkadaş dozu yükseltti,bir şekilde çıkmasın da verdiğim para diyor....helal olsun,başta bana farklı yaklaştı ona rağmen kendisine vakum göndereceğim artık ona klalmış,bilginize,pes yani...bana ödediği parayla oğluna yürütec alırsın diyor,pesssssss

Arkadaş dozu yükseltti,bir şekilde çıkmasın da verdiğim para diyor....helal olsun,başta bana farklı yaklaştı ona rağmen kendisine vakum göndereceğim artık ona klalmış,bilginize,pes yani...bana ödediği parayla oğluna yürütec alırsın diyor,pesssssss

Faceden yazışmalarımız

Müzeyyen Küçükpolat Varlı
pompayı burdaki servise götürdüm. vakumları istenilen ölçüde çalışmıyormuş. süt çekecek kadar değilmiş. ben bu pompayı kullanamam böyle
üzerindeki mor renkli diyaframlarda imiş sorun. ordada denedik. olmadı. adres verirsen geri göndereceğim sana
Bugün
Yılmaz Bitar
17:24
Yılmaz Bitar
valla öyle bir sorun yok kesinlikle
ben sana sağlam gönderdim canım
17:43
böyle diyeceğinden adım gibi emindim. güle güle iç rahatlığıyla yolladığım 70 liraya oğluşuna yürüteç al. sen ver yine adresini. istemiyorum para filan. göndereyim sende dursun.
Yılmaz Bitar
17:45
Yılmaz Bitar
Allah Allah o ne demek,nasıl bir uslup arkadaşım,ben başta asıl biliyordum geri gönder ürünü demedim mi sana....
sen bana başta yalnış yaklaştın cnm...
17:46
neyse. allaha emanet ol.memenun kalınmamaış bir alışveriş oldu...sağlıcakla
Yılmaz Bitar
17:47
Yılmaz Bitar
sen de canım Allaha emanet ol....ben herşekilde yürütec alırım oğluma
sana yedek pompa gönderiyorum bebeğin için,unuttuğum valfi de
17:49
birşekilde çıkmasında verdiğim para
Yılmaz Bitar
Yılmaz Bitar
çok uslup dışısın
sende bir harikasın.

Faceden yazışmalarımız

pompayı burdaki servise götürdüm. vakumları istenilen ölçüde çalışmıyormuş. süt çekecek kadar değilmiş. ben bu pompayı kullanamam böyle
üzerindeki mor renkli diyaframlarda imiş sorun. ordada denedik. olmadı. adres verirsen geri göndereceğim sana
Bugün
Yılmaz Bitar
17:24
Yılmaz Bitar
valla öyle bir sorun yok kesinlikle
ben sana sağlam gönderdim canım
17:43
böyle diyeceğinden adım gibi emindim. güle güle iç rahatlığıyla yolladığım 70 liraya oğluşuna yürüteç al. sen ver yine adresini. istemiyorum para filan. göndereyim sende dursun.
Yılmaz Bitar
17:45
Yılmaz Bitar
Allah Allah o ne demek,nasıl bir uslup arkadaşım,ben başta asıl biliyordum geri gönder ürünü demedim mi sana....
sen bana başta yalnış yaklaştın cnm...
17:46
neyse. allaha emanet ol.memenun kalınmamaış bir alışveriş oldu...sağlıcakla
Yılmaz Bitar
17:47
Yılmaz Bitar
sen de canım Allaha emanet ol....ben herşekilde yürütec alırım oğluma
sana yedek pompa gönderiyorum bebeğin için,unuttuğum valfi de
birşekilde çıkmasında verdiğim para
Yılmaz Bitar
Yılmaz Bitar
çok uslup dışısın
sende bir harikasın.
Cevap geldi bana arkadaştan yeni göndereceğim vakumu istemiyormuş,kendisi bilir sizler şahitsiniz ben teklif ettim.Kargo parası veremem dedi,ya kesinlikle uzlaşma yoluna gitmiyo ben öyle anlıyorum.Üstelik işyeri kargo anlaşması var 6 liraya gelen ürün ona 4 liraya gelşecek.Anlamadım ben meseleden.Buraya taşımak istemezdim ama konu açtığı için açıklama yapmak zorundaydım.Bilginize.

Cevap geldi bana arkadaştan yeni göndereceğim vakumu istemiyormuş,kendisi bilir sizler şahitsiniz ben teklif ettim.Kargo parası veremem dedi,ya kesinlikle uzlaşma yoluna gitmiyo ben öyle anlıyorum.Üstelik işyeri kargo anlaşması var 6 liraya gelen ürün ona 4 liraya gelşecek.Anlamadım ben meseleden.Buraya taşımak istemezdim ama konu açtığı için açıklama yapmak zorundaydım.Bilginize.

Admin isim bilgisi vermiş oldum özür dilerim kurallara aykırı olduğunu biliyorum ama kendimi suçlu gibi hissettiğimden face konuşmalarımızı buraya naklettim.Nasıl silicem isimlerimiz gözüküyo:(

Daha bugun basladiysan aralikli cektirmeye devam edin gelir ve bol bol su icin ...Birde makina basligini iyi kavrayin gogsunuze hava almasin acitacak kadar kuvvvetli cekmeli ilk baslarda...Hic pes etmeyin,,Bende makina kullandim sadece 1 ay sutumun gelmesiyle gitmesi 1 ay oldu :2::2:

Hesaplasmaniz obur dunyaya kalsin artik,,,Alinan mal iADE olmaz bu durumda...Gozle gormeden 2 ,el alanlara sasiyorum dogrusu !

Son düzenleme:
Daha bugun basladiysan aralikli cektirmeye devam edin gelir ve bol bol su icin ...Birde makina basligini iyi kavrayin gogsunuze hava almasin acitacak kadar kuvvvetli cekmeli ilk baslarda...Hic pes etmeyin,,Bende makina kullandim sadece 1 ay sutumun gelmesiyle gitmesi 1 ay oldu :2::2:

ArkadaşA hepsini anlattım daha uygulamaya başlamadan hemen buraya konu açmış,ben anlamadım sorununu,vakum bozukmuş mümkün değil,aradan 1 hafta geçti ayrıca sana yeni vakum yollıyım diyorum onu da kabul etmedi.Daha ne yapayım arkadaş.CEYLANMELEK NEDEN GİTTİ SÜTÜN

Sutum az geldi sonra azaldi bitti bilmiyorum neden ama birazda benim tembelligim oldu cok uzerine dusmedim aralikli cektirmedim hemen hazir mamaya basladim kolayima geldi birazda ...pismanim tabiki

ilk başta benim de çok gelmiyordu, sütüm de azalmıştı ama sağdıkça arttı. benim makine avent'ti.

Back