• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli göğüs pompası yardım edin tecrübeli anneler

Sentinus17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
760
798
103
29
Ben ilk bebeğimi kaybetmiştim erken doğmuştu. O zaman mochi pompa kullandım. Damla damla çekiyodu da zaten göğsüm boşalsın diye yapmıştım. 3 4 gün yaptım sonra çok sağma dediler. Bıraktım. Bir daha da süt gelmedi zaten. Şimdi 2. Ye hamileyim. 28. Haftaya geldik. Her şeyi aldım da pompa işi kaldı. Tecrübeli anneler mochi için mastit yapıyor demiş. Yani tek memeden emerken diğeri boşa akmasın diye o esnada kullanmak iyi oluyormuş ama normal zamanda pompalamak için yeterli olmamış kimsede. Kimisi demiş ki ihtiyaç duyarsan alırsın ama piyasa malum durmuyor yerinde. Philips avent en iyisi demişler. Sitelerde puanı 4.3 falan yani 2 bin de versek memnun olmayan olmuyor. Lansinohtan memnun kalanlar var. Kimisi demiş ki boşverin onları kiwi alın demiş. Ben kiwi dışında muadillerini buldum. Fiyatları da makul ama kullanan pek bulamadım. Yorumları da tanıdıkları mı yazıyor bilemedim. Son zamanda da bunu konuşan detaylı başlık bulamadım. Kendim açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dipnot: Doğumdan önce göğsüne krem sürüp gümüş kapak kullananlar varmış. Bunu neden yapmamız gerekiyor? Tam anlayamadım. 😊

Eklentiler

• Screenshot_20230227_072410_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230227_072410_com.android.chrome.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_20230227_072307_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230227_072307_com.android.chrome.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_20230227_072234_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230227_072234_com.android.chrome.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_20230227_072144_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230227_072144_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 185
  • Screenshot_20230227_072058_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20230227_072058_trendyol.com.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20230227_072054_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20230227_072054_trendyol.com.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 123
Benim kardeşim Philps Avent Ve Lansinoh yolladı. Philps avent çok karışık geldi, kullanmadım. Lansinoh’tan memnunum.

Canım ben pompa kulanmadim ama benim bebeyim sağ göğsümu
Sol göğsümde mesatit oldu iglesene kadar bebek emmez oldu neyse bende 4 ay boyunca sagarak verdim şimdi 7 aylık oldu sanki sol gohsumde süt azalmaya basaldi artik bek güzel bundan emmiyor bende yine sagarak eriyorum bende çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum bıraksam olmaz birakmasam hep böyle rezilik 😔

Canım ben pompa kulanmadim ama benim bebeyim sağ göğsümu
Sol göğsümde mesatit oldu iglesene kadar bebek emmez oldu neyse bende 4 ay boyunca sagarak verdim şimdi 7 aylık oldu sanki sol gohsumde süt azalmaya basaldi artik bek güzel bundan emmiyor bende yine sagarak eriyorum bende çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum bıraksam olmaz birakmasam hep böyle rezilik 😔
Elektrikli pompanın sütü arttırdığını yazmışlar hep. Mastit olanlar için elektrikli pompanın masaj özelliği varmış. Masajla göğsü rahatlatıp kanalları açıyormuş. Ayy elektrikli pompa lazım olacak gibi. Açıklarken karar verdim resmen.

Ben ilk bebeğimi kaybetmiştim erken doğmuştu. O zaman mochi pompa kullandım. Damla damla çekiyodu da zaten göğsüm boşalsın diye yapmıştım. 3 4 gün yaptım sonra çok sağma dediler. Bıraktım. Bir daha da süt gelmedi zaten. Şimdi 2. Ye hamileyim. 28. Haftaya geldik. Her şeyi aldım da pompa işi kaldı. Tecrübeli anneler mochi için mastit yapıyor demiş. Yani tek memeden emerken diğeri boşa akmasın diye o esnada kullanmak iyi oluyormuş ama normal zamanda pompalamak için yeterli olmamış kimsede. Kimisi demiş ki ihtiyaç duyarsan alırsın ama piyasa malum durmuyor yerinde. Philips avent en iyisi demişler. Sitelerde puanı 4.3 falan yani 2 bin de versek memnun olmayan olmuyor. Lansinohtan memnun kalanlar var. Kimisi demiş ki boşverin onları kiwi alın demiş. Ben kiwi dışında muadillerini buldum. Fiyatları da makul ama kullanan pek bulamadım. Yorumları da tanıdıkları mı yazıyor bilemedim. Son zamanda da bunu konuşan detaylı başlık bulamadım. Kendim açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dipnot: Doğumdan önce göğsüne krem sürüp gümüş kapak kullananlar varmış. Bunu neden yapmamız gerekiyor? Tam anlayamadım. 😊i
ilk bebegımdı. ben ikizimden lansınoh cıft taraflı makine aldım. cok kulanıslı ve rahat. vakum gucu de iyi. manuel de kullandım chıcco ve lansınohun ıkısınden de memnun kaldım hatta chicco daha net cekıyor diyim. zaten sonra kalan sutu manuelde topladım. elektrıklı olmasa da olurmus yanı ben aman aman bı fark gormedım.

ilk bebegımdı. ben ikizimden lansınoh cıft taraflı makine aldım. cok kulanıslı ve rahat. vakum gucu de iyi. manuel de kullandım chıcco ve lansınohun ıkısınden de memnun kaldım hatta chicco daha net cekıyor diyim. zaten sonra kalan sutu manuelde topladım. elektrıklı olmasa da olurmus yanı ben aman aman bı fark gormedım.
Siz yazınca hemen chiccoya baktım. 500 lira olmuş manuele 500 vermektense lansinoh elektrikliye 800 vermek daha makul gibi değil mi? Hem masaj vs özellikleri var. 😊

Siz yazınca hemen chiccoya baktım. 500 lira olmuş manuele 500 vermektense lansinoh elektrikliye 800 vermek daha makul gibi değil mi? Hem masaj vs özellikleri var. 😊
ay 1 yıl oldu topu topu.. biz 100 e mi ne aldık :KK23: e yanı oyle bakınca haklısn. 350 400 falandı bızım aldıgımız telsız de 2.5 bin olmus nerdeyse amanınn ne bıcım olmus fıyatlar. allahım yardımcısı olsun herkesın

ay 1 yıl oldu topu topu.. biz 100 e mi ne aldık :KK23: e yanı oyle bakınca haklısn. 350 400 falandı bızım aldıgımız telsız de 2.5 bin olmus nerdeyse amanınn ne bıcım olmus fıyatlar. allahım yardımcısı olsun herkesın
Ben iyi ki çoğu şeyi önceden almışım. Her şey çok uçmuş. Benim 100 liraya aldığım gümüş kapak bile 500 olmuş. Hiç piyasayı incelememiştim. Aldıklarımın fiyatlarını gördükçe şok oluyorum.

Merhaba. Mochi genelde çok fazla sütü olan kişilere fayda sağlar diye hatırlıyorum. Bende ikinci bebeğimde kararsız kalıp lansinoh almıştım. İyikide mochi hiç almamışım dedim çünkü aşırı bir sütüm olmadı bebek emdikçe geldi. Ekstra fazla süt olsaydi gerekebilirdi.. ama elektrikli olunca fazla süt bile olsa düşük ayarda az bir sagimla sütü bosaltabilirsiniz.
Birde ben son ana bırakmıştım sipariş vermeyi doğum yaptım kargo da sağım makinası aramıştı eşim 😞 hastanedekiyle bir türlü sagim yapamadım bebeğimde yoğun bakıma girmişti erken doğum yapmıştım. Alacaksaniz mutlaka bir an evvel alıp koyun çantanıza, hemde fiyatlar çok artmiş daha da artmadan almış olursunuz

Ben iyi ki çoğu şeyi önceden almışım. Her şey çok uçmuş. Benim 100 liraya aldığım gümüş kapak bile 500 olmuş. Hiç piyasayı incelememiştim. Aldıklarımın fiyatlarını gördükçe şok oluyorum.
Ben hâla herseye ayrı şok geçiriyorum. Ben 2020 de 240 almıştım lansinoh makinayı, 1000i geçmiş suan

Ben hâla herseye ayrı şok geçiriyorum. Ben 2020 de 240 almıştım lansinoh makinayı, 1000i geçmiş suan
Ya işte ben de muadillere bakıyorum 600e buldum. Memnun kalanlar var. Milk in diye bir ürün var. Aşırı beğenilmiş ama hiç kullanan buralarda yok. O konuda kararsızım. Gözü karartıp almak gerek.

Elektrikli pompanın sütü arttırdığını yazmışlar hep. Mastit olanlar için elektrikli pompanın masaj özelliği varmış. Masajla göğsü rahatlatıp kanalları açıyormuş. Ayy elektrikli pompa lazım olacak gibi. Açıklarken karar verdim resmen.
Alsamda boş sağ göğsümu mde süt çok ama sol göğsümde bitmek üzere böyle devam edecem ne kadar surduyse

N11 den spysoft aldım. Umarım sorun yaşamam. 😊 Milk in ep 960 ya da 940 almayı düşünmüştüm de 900 lira veremem artık. Çok masraf oldu. Spysofttan da memnun kalanlar olmuş. 😊

Back