• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elektrikli göğüs pompası arıyorum!!!!

amacınız sütünüzü arttırmak değilse manuel kaliteli bi pompa alın derim

merhaba manuel olanlar dahamı verimli oluyor bende istiyorum ama göğüs ucunu çıkartmak için

bende lansinoh manuel pompa var 20 30 lirayada vardı biz 70 liraya bunu aldık gayet güzel boşaltıyo sütü ve gerçekten göğüs ucu sünüyor sünüyor 3 4 parmak içeri giriyor resmen ben eşimden utanıyodum bi kaç gün kullandım ama sütüm az çoğalsın yada allah korusun bebeğiniz küvezdeyse rabbim vermesin tercihiniz elektrikli olsun

merhaba manuel olanlar dahamı verimli oluyor bende istiyorum ama göğüs ucunu çıkartmak için

Sadece göğüs ucunun çıkması ise amaç ben nuk almıştım kızımda ama bayağı canım acımıştı iki-üç kez kullanıp bıraktım. Oğlumda çok para verip lansinoh affinity aldım elektrikli hem sütümü artırdı hem rahat ettim Her açıdan elektrikli tavsiye ederim, tecrübeli bir anne olarak:)

200 tl aldıgım ve sadece 1 kere kullandım 100 TL'ye verebilirim kullanmama sebebim ile başladım diye aldım ama kızımı sadece 5 saat bıraka bildim iş yerinde kullandım 1 defa sonra işi bıraktım kullanmama gerek kalmadı

Benim de medela elektrikli pilli pompam var satmayı düşünüyorum.. 3 ay emzirdim zaten bunun 1 ayında sağdım yani temizdir. 160 liraya aldım 80 tl ye verebilirim

Back