Elektrikli ev aletleri Tavsiye

zehrabaydemir

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
8
0
6
İstanbul
Kızlar kısmetse benim de haziranda düğünüm var. İşlerimin yoğunluğndan malesef çarşı çarşı mağaza mağaza gezemiyorum. Ben alışverişlerimi internetten yapıyorum yıllardır. Şimdi başka bir telaşa düştüm oda çeyizimi tamamlama.

mesela, 2 hata önce tefal prima 12 parça tencere seti satın aldım. harika bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. Tefal ağırlıklı almaya çalışıyorum daha çok.

Tefal tencere setini Evbella ''Evinize dair herşey'' isimli alışveriş sitesinden aldım. 2 günde geldi. Birde çok araştırdım türkiyede en uygun fiyata evbella.com da buldum.

daha öncede 3 defa alışveriş yaptım çok memmun kaldım. birçok marka var. bir bakım derim

ama asıl benim size sormak istediğim halı yıkamalı süpürge alacaktım, şimdide buharlı süpürgeler çıkmış. kafam karıştı hangisini alsam. birde hangi markayı tavsiye edersiniz,

Hanımlar deneyimlerinize güveniyorum. tavsiyelerinizi bekleyorum.

sevgiler.

Merhaba,

Aynı zamanlarda evleneceğiz sanırım şu an evde kullandığımız ihlas aura temizlik robotunun hastasıyım resmen ve kendi evimizde de ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…