Elektrikli çay makinası kullananlar....

ayy çok kafam karışık ya...
bir çaycı için bir ksıım akıtma yapıyor demlikten diyor...
bir ksıım yapmıyor diyor...
bekonun çelik olanda şu anda hepsiburadada indirimde ...

arzum çelik 145
beko 130 lu bişiy...
kafayı sıyıracağım...

2 gün boyunca bütün mağazaları dolaştım.bütün markaları inceledim.en sonunda bunu aldım.gerçekten süper bir ürün.çok şık.halka ışığı ayrı bir güzellik katıyor.kaynadıktan sonra sıcak tutma konumuna geçen çoğu çaycılarda çay soğuyor.ama bu en kısık ateşte gibi çok çok hafif şekilde suyu kaynatıyor.ve böylece çay asla soğumuyor.kesinlikle tavsiye ederim.asla pişman olmazsınız.Bosch markaya her zaman gözüm kapalı güveniyordum.bu defa da güvenimi boşa çıkarmadı.servisi de her an elimin altında gibi.24 saat arayabilirsiniz.ayrıca örnek olarak cam çaydanlık kırıldı diyelim.evinize teslim ediliyor.peşinde koşturmanıza gerek kalmıyor.kısacası Bosch yine yapmış yapacağını..çay asla soğumuyor ve hep taze kalıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

biz bundan kullanıyoruz çokk kullanışlı me mnunuz kahveciside güzel kahve yapıyor
ama ben çeyizime bundan almam çünkü demilik devrilicek korkusu çok var 2 sene önce demlik düşüp ayaklarım yanmıştı çünkü onun için bende böyle düşünürüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yeni evliyim eşyaları makineleri vs ilk kullanım için hazırlıyorum ama bazılarının kullanma kılavuzları çeyiz serilirken biryerlere karışmış bulamadım henüz bunlardan biri korkmaz çaycım. İlk kullanımda tencereler gibi sirkeli su ile kaynatmak gerekiyor mu çaycıyı acaba

arkadaşlar ablam kullanıyor
çokda memnun hem fiyat olarakda uygun felix marka sıcak tutma ayarı var kademe kademe ayarlıyosun 1-2-3 die iyce kaynayınca 1 e alıyosun sıcak tutuyo fokur fokurda kaynamıyor...

bende çok araştırdım cnm en sonunda arzumun çay sefası çelik olanı aldım.araştırdıgım kadarıyla çelik olması sağlık açısından daha iyi hem ısıtıcı almayı düşünmüyorum.inşallah evlenibilirsem kullancagım :))

canım ben bunu kullanıyorum, korkmaz, türk malı, gayet memunum hatta aldığımdan beri hiç normal çaydanlık kullanmadımkaydirigubbakcemile2

mrb bende korkmaz aldım seninkinin bir üst modeli. sen süzgeç mi takıp kullanıyorsun ya da içine ayrı süzgeç mi aldım.

Bende kullanıyorum bundan ama benimkinin üstü cam..
Hem çeyizime hemde anneme almıştım çok kullanışlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…