Elektrikli çay makinası kullananlar....

bende porselen alıcaktım ama kırılır falan soora uygun bişi bulamam diye çelik aldım..ayrı bi porselen caydanlık alcam artık kırılırsa o kırılsın =)

bizde felixin altı çelik üstü cam olanını kullanıyoruz hem şık hem kullanışlı çok memnunuz

yaa bide kızlar korkmazın su kısmı musluklu olanları da var ben onlardan aldım..şimdi dikkatimi çekti sizin eklediklerinizde yokmuş..

Arçelik'in inox olan bir modeli var.
Tirkaki galiba adı,onu aldık...

ama aynı model,arzum,felix ve korkmazda'da var..
fiyatları da 150 civarı..

şimdi benim sorunlarım şu kıslar...

1.semaver modelini çk beğeniyorum.aslında porselen demlikten hiç hoşlanmama ama korkmazın modelinde ağız kısmını çok beğendim.ama semaver alırsam ayrıva bi de keetle almak zorunda kalacağım.

2.normal çaytezlerden yani keetleli olanlardan alırsam korkmazın modeli yakından görmedim ,üst kızım küçük falan diyorla o yüzden tedirginim..

bunun lilasını kullanıyorum çok memnunum hediye olarak gelmişti kendim alacak olsam yine bunu seçerdim.Mutfağımdaki çelik 1-2 eşyanın sürekli lekelenmesinden bıktım beni deli ediyoraklinialirimsmile.Bunda öyle bir sorun yok çelik olsaydı su ve kireç lekesinden bıkar kenara kaldırırdım artıkboshayallersmile
Annemde demliği yanında olanlardan var suyu sıcak tutma özelliği olmadığı için kullanmıyor üstelik onlar daha çok yer kaplıyor:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimki de bu kızlar indiremdeyken aldım ...69 TL eşyalarıma uysun diye ve temizliği daha kolay olduğu için çelik olanından aldık..

Eklentiler

• $mtkingk8400.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 122
cnm biz evde yıllardır tefal kullanıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim bende kendime ondan alıcam

kıslar şu anda bunu kullanan var mı evinde yani.
yada kullanmış olan...

biz de evde bekonun cam demlikli semaverini kullanıyoruz.çok da memnunuz.demlik hacmi olarak da çok iyi tavsiye ederimopuyorumnanaktan

kıslar şu anda bunu kullanan var mı evinde yani.
yada kullanmış olan...

Kayınvalidem kullanıyor. Tamamen metal olduğu için çok hoşlanmıyorum ben. Damlatma sorunundan bahsediyordu ama kullanım hatasından mı üründen mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Bir de demlik içindeki çay konulan süzgeç, çayı demlerken sağa sola yatıyor bazen. Bende Arzum'un Çaycı'sından var. Üstü cam olduğu için görüyorum demini. Daha çok hoşuma gidiyor.

King'in Tea Smart çay demleme makinesini duydunuz mu? Çayı istenilen sıcaklıkta tutabiliyor, yani otomatik ısı ayarlı. En son dün akşam kullandım eşimin iş arkadaşları geldi yine tatilin son günü :) İyi ki tedarikliyim, çay ile beraber sigara böreği yapmıştım.

Eklentiler

• $CMP-K-822-.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 106
Selam kızlar ßizde Arzum Çaycısını kullanıyoruz evde kullandığımız çelik şu ana kadar hiç bi problem yaşamadım gayet memnunuz ..

ßende çeyizime Yeşil rengini Aldım Ehli Keyf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…