Elektrikli çay makinası kullananlar....

lahanam
bende biçok kullanan kişilerde gördüm mesela altlı üstlü modellerde kaynamadan oluşan buhar mutlaka demi dökerken arkadan damlıyor
bu yanyanalarda tek o sorun yok ama diğer şikayetleri vardır elbet :)

korkmazın bu üstü porseln olan modeli,80-90 arası fiyatı.sıcak tutma özelliğide var...

bu yukarda ki arkadaşın eklediği...
gönlümde olan....

bi de bu var arzum .140 tl...

lahanam
bende biçok kullanan kişilerde gördüm mesela altlı üstlü modellerde kaynamadan oluşan buhar mutlaka demi dökerken arkadan damlıyor
bu yanyanalarda tek o sorun yok ama diğer şikayetleri vardır elbet :)

evet arsima.
yorumlarda işte akıtma yapıyor diyenlere cevap olark su kaynayıpta demliğin altında oluşan buhar damlaması hepsinde olur falan demişler...
o zaten evdekilerde bile oluyor...
benim bahsettiğim akıtma demlik ucundan çay koyduktan sonra olur mu acaba...
ondan tereddüt ediyorum...

evet o evdekilerde normal demlikte oluyor ben uyuz oluyorum ona ama bunda asla olmuyor
çünkü buhar oluşturacak altı yok
ama gıcık bi durum sadece demi sıcak tutma özelliği var su ya fokurducak ya soğuyacak

canım şöyle oluyor, alttaki su ılıyınca tekrar ısıtma devreye giriyor ve çaydanlık kaynıyor, kaynadıktan sonra tekrar atıyor, yani hep sıcak tutuyor ama hep kaynamıyor, akıtma sorunu dediğin ne bilmiyorum benimkinde akıtma sorunu yok ama bu tip çaydanlıklarda demliği üste tam oturttuğun için demliğin altı nem oluyor ve demliğin altından normal sıcak su akıyor normal çaydanlıklardada var zaten bu demliğin altını sıyırıyorsun normal çaydanlıktada
bide artık arzum arçelik vs hem çin malı, barkotlarına falan iyi bak, made in prc de çin malı, her ne kaadr patent kuralları vs.. olsada çin malı oluşu benim içime sinmiyor ama korkmaz türk malı oda çinde üretime başlamadıysa tabii
tek sevmediğim tarafı ben çayı kaynar içerim nerdeyse, ama bunda ocakta ki çay kadar sıcak olmuyor ama sanırım hiçbi elektirikli o kadar sıcak olmuyodur

canım ben bundan aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama umarım memnun kalırım
kahve makinamla uysun diye metali tercih ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
evet o evdekilerde normal demlikte oluyor ben uyuz oluyorum ona ama bunda asla olmuyor
çünkü buhar oluşturacak altı yok
ama gıcık bi durum sadece demi sıcak tutma özelliği var su ya fokurducak ya soğuyacak

arsi markası ne canım.netten araştırdın mı .

sanırım korkmaz alacağım
bi deyakında bakayım.
çünkü arçelik beğenmiştim nette.
sonra kçtaştabaktım demliğin sapı çok kaba geldi...
yakından görmekte fayda var sanırım..
bunu biri dha demişti çok kaynar seviyorum çayı öle sevenler almasın diye..
ama bu normal ısı demek değildir herhalde değil mi.
soğutmasın yeterli...
korkmazın rnklileride çok cici duruyor ama işte porselen düşündürüyor beni...

canım ben bundan aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama umarım memnun kalırım
kahve makinamla uysun diye metali tercih ettim

güle güle kullanırsın inş...
bende belndırmı çelik alacağım ikisi uygun olsu diye bi de metal istiyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu yanyana olanlardan istiyorum ama şikayetleri tam anlamadım..

Bu arada şu üst üste olanlarda demlik kısmı çok küçük olanlar var onlaı tercih etmeyin derim..

Almışken misafir gelince falan hemen çay bitmesin ama de mi:)

LAhanacım benimki arzum çaycıı lila rengi :asigim:
onu okadar çok seviyorum ki sana anlatamam elim ayağım o benim
Gecen gün kocacık demliğini kırdı diye boşayacaktım ki gidip yenisini almış...kaydirigubbakcemile3
birde demlik kısmı misafir gelince az geliyo ama yeni çayı demlemek çok kısa zaman alıyor

ben korkmazın üstü porselen altı semaver modelini kullanıyorum
ama günlük edğil misafirden misafire memnunum da

bencede üstün büyük olması çok mantıklı ...

buketim ben onu iş yerimde 1,5 sene kullandım.
bende çok seviyordum.
üst demliğin cam olması hatta iş yerinde kullanılmasına rağmen hiç bir sorun yaşamadım.
ama denildiği gibi çok ince bir cam.
Allahtan fabrika temin ediyor şükür....

ben korkmazın üstü porselen altı semaver modelini kullanıyorum
ama günlük edğil misafirden misafire memnunum da

porselende çay çıkan kısımda akıtmı oluyor mu gülçincim...

bende korkmazın demliğide çelik olanından aldım..

kullananlar memnun..ocagın yanında olmazsa telle falan yıkanmazsa birşey olacagını sanmıyorum..

Ben de Arçeliğin üstü porselen olanından kullanıyorum.Çok memnunum.Porselen demliğin çayının tadı gerçekten bi başka oluyobayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…