• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli çay makinası kullananlar....

KaRaLaHaNa

YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
6.102
1
156
İstanbul
KIZLAR...

elektrikli çay makinalarında hangi model ve markayı kullanıyorsunuz....

şikayetleriniz ve tavsiyeleriniz.

piyasada bir çok ürün ve yorum var...

canlı canlı paylaşalım....

ben arzumun çaycısını kullanıyorum. hem ketıl hem çaycı çok da güzel kullanışlı tavsiye ederim

hem ketil hem çaycı

bunu iş yerinde kullanmıştım bir süre...
baya rahattı ...
bende birazdan düşündüğüm modelleri ekliyeyim.
bazılarında akıtıyor diye yorumlar okuyorum.
ağız kısmından şikayetler var.
kafam karıştı...

Son düzenleyen: Moderatör:
bunda ben sorun yaşamadım çok da kullanışlı dediğin gibi ve baya da büyük hem fiyat olarak da makul

yani ağız kısmı çay dldururken akıtma yapmıyor değil mi...
ben baya süre olduğu için hatırlayamıyorum....

hayır ben çay tiryakisi olduğum için üst demliği ağzına kadar dolduruyorum ve dökerken hiç akıtma olmuyo ama demliğin camı çok nazik kibar davranmak gerekiyo baya ince. ben hem demi gördüğüm için ayrıca beğeniyorum bu modeli

356sy2.jpg

canım ben bunu kullanıyorum, korkmaz, türk malı, gayet memunum hatta aldığımdan beri hiç normal çaydanlık kullanmadımkaydirigubbakcemile2

bende iş yerinde arçelik çaycı kullanıyorum
arzumunkine çok benziyo şekil olarak
sevmiyorum yaa hiç güzel olmuyo çay
metal olsa daha iyi olur bence...

ayrıca akıtma sorunu oluyo
kapağı tam kapatmamak gerekiyo...

annemde var bundan dışı hep çizik çizik olmuş aynı normal çaydanlık gibi. böyle altı çelik üstü cam, porselen falan olanlar var ya onları beğeniyorum ben

annemde var bundan dışı hep çizik çizik olmuş aynı normal çaydanlık gibi. böyle altı çelik üstü cam, porselen falan olanlar var ya onları beğeniyorum ben

canım benim için mi dedin, ben hiç mutfakta kullanmıyorum, hep oturma odasında çok çay içiyoruz çünkü, mutfakta durmadığı için hiç kirlenmiyo, yani sert yüzey temizleyicilere gerek kalmıyo, porselini bende düşündüm ama evde çocuk var, eşimde sakar bi insan, kırılırsa tekrar almak gerecek diye alt üst çelik aldımdıa.s.

canım benim için mi dedin, ben hiç mutfakta kullanmıyorum, hep oturma odasında çok çay içiyoruz çünkü, mutfakta durmadığı için hiç kirlenmiyo, yani sert yüzey temizleyicilere gerek kalmıyo, porselini bende düşündüm ama evde çocuk var, eşimde sakar bi insan, kırılırsa tekrar almak gerecek diye alt üst çelik aldımdıa.s.

evet canım senin için dedim. annem çok sık kullanıp bi de her bulduğunu deli gibi ciflediği için yıprandı biraz. ama geçenlerde gördüm üstü porselen olan ben alırken yoktu görsem ondan alırdım görüntüsü hoş

benimkisi bundan
KENWOOD-SJT640-Metal-Cay-Makinesi__21466359_0.jpg

ev hediyesi olarak geldi
yoksa çaycı almamıştım istemiyordum
şimdi ben bunu 2 haftadır kullanıyorum ama tam çözemedim
kullanma kılavuzuna bakıyorum
çayı demleyin bi tuş var ona basın diyor demlik sıcak kalsın diye
sonra derece var + - değiştirin diyor bende öyle bişi yok :)
ve demlik sıcak kalıyor ok ama su ya öylece kalıyor yada fokur fokur kaynayıp otomatik olarak atıyor
anlamadım gitti

biz de de var beyaz ama markasını unuttum canım arçelik ama yanında yazanı bılemedım eve gıdınce bakayım
memnunuz bız ama kaldrması fılan bıraz zor oluyr dokmesı ama hem cattle hem caydanlık ii oluyr

canım ben bunu kullanıyorum, korkmaz, türk malı, gayet memunum hatta aldığımdan beri hiç normal çaydanlık kullanmadımkaydirigubbakcemile2

bende çeyizime bundan almıştım, henüz kullanmadım ama nette araştırdığım zaman bir çok kişi memnuniyetini dile getirmişti. Artık kısmette ne varsa hayırlısı ne diyelim :)

356sy2.jpg

ilk seçeneğimde olan bu model..
yorumlara baktım...
üst kısmı çok küçük denmiş.
birde bir sorum olcak,kaynayıp su ısıtıcılar gibi kapanmıyor değil mi?
sıcak tutma fonksiyonuda var...
fiyatı çok uygun bunun 80 tl ye buldum..
ama işte demlik ve ağız akıtma sorunları canımı sıktı...

bende iş yerinde arçelik çaycı kullanıyorum
arzumunkine çok benziyo şekil olarak
sevmiyorum yaa hiç güzel olmuyo çay
metal olsa daha iyi olur bence...

ayrıca akıtma sorunu oluyo
kapağı tam kapatmamak gerekiyo...

mutfakta falan akıtma belki sorun olmaz ama bşka bir odada kullanıldığında sinir bozucu olur...

benimkisi bundan
KENWOOD-SJT640-Metal-Cay-Makinesi__21466359_0.jpg

ev hediyesi olarak geldi
yoksa çaycı almamıştım istemiyordum
şimdi ben bunu 2 haftadır kullanıyorum ama tam çözemedim
kullanma kılavuzuna bakıyorum
çayı demleyin bi tuş var ona basın diyor demlik sıcak kalsın diye
sonra derece var + - değiştirin diyor bende öyle bişi yok :)
ve demlik sıcak kalıyor ok ama su ya öylece kalıyor yada fokur fokur kaynayıp otomatik olarak atıyor
anlamadım gitti

ben model araştırıken bu yanyana olanları hiç tavsiye etmediklerini okumuştum.
aslında dizayn olark bence çok güzel...
su ısıtıcısı kısmaında sürekli sıcak tutma özelliği olmaya bilir.
kapanınca tekrar açılması gerekir.
bir çok kişi bundan şikayetçiydi....

norml çaydanlık olarak evde kullandığımız üstü porslen modellerde ağır ve akıtma yaptıkları için porselen istemiyordum.
korkmazın çok tatlı renkli üstü porselen modelleri var ama tam çelik olanlar bana daha kullanışlı geliyor.
kafam karışık...

Back