• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Elektriklenmeye ve bozulan buklelere son

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

NuttyPrincessss

gelecegin ögretmeni ..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
149
0
66
İstanbul
merhaba bayanlar uzatmadan aanlatıyorum hemen uzun zaman önce sizden yardım istemiştim yardım edenler öneri yapanlar oldu elbetteki hepsine teşekkürler ama ne yazıkkı çözümüm yine ben buldum sadece 3 ürün ve hepsi mükemmel .

1. JOHN FRIEDA KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN OLAN BELİRGİNLEŞTİRİCİ ŞAMPUAN ; ASLINDA PEK BİR ŞEY BEKLEMEDEN ALDIM FAKAT KALİTESİNİ İYİ OLDUGUNU BİLİYORDUM DÜZELME OLACAGINI DÜŞÜNDÜM HATTA BEKLEDİGİMDEN DAHA MUKEMMELLEŞTİRDİ . SACLARIM KABARMIYOR . BANYO YAPTITTAN ERTESİ GUN SONRA BILE BOZULMADI BENIM EN ONEMLI PRBLEMIM BUYDU COK SUKUR ARTIK SORUN YOK 22 tl .

2.John frıeda bukle belirginleştirici köpük ; inanılmaz bir ürün parlatıyor sertleştirmiyor ve mukemmel belirgin oluyor saçlar 15 tl

3.BYPHASSE DALGALI SAÇLAR İÇİN DURULANMAYAN BAKIM KREMİ ; elidormuş pantenmiş hepsi palavra yumuşaçık yapıyor ççok çok memnunum 12 tl

4.BYPHASSE KURU SAÇLAR İÇİN LİKİT KERATİN ; buda çok güzel hem parlatıyor hem kabartmıyor 11tl

son olarak saçlarınızı kesinlikle düşük ısıda vigo ile kurutun farkı görüceksiniz

not : tam 4 gundur saçlarımın guzelligi hakkında bır cok kısıden ıltıfat aldım
eskiden berbatlardı .

ayrıca BYPHASSE ürünlerini ben pendikte oturdugumdan 19 mayıs caddesı uzerındeki cosmo home dan temın ettım .

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64:

İzmit'te bulabilir miyim acaba benim saçlarım düz ama kabarmasın diye denemek isterim.

İzmit'te bulabilir miyim acaba benim saçlarım düz ama kabarmasın diye denemek isterim.

Canım hiç bilmiyorum herhalde john fiedayı bulursun ama digerleri konusunda bir bilgim yok . bende tesadufen baska bır urun almaya gırmısken dıger urunlerle karsılasıp aldım ve memnun kaldım eger pendıge yolun duserse daha oncede dedıgım gıbı ben 19 mayıs caddesı uzerındekı kozmetıkcıden aaldım baska nerde satılır hıc bılmıyorum .. he bide duz ya sacların aynı etkıyı gosterır mı bılmıyorum umarım ıse yarar

Benim de saçlarım normalde kıvırcık gibi, yani ıslakken öyleler ama kurutunca ya da 1-2 gün geçince dalgalı gibi oluyor ancak o kadar gürler ki çok kötü duruyor. Ben çoğunlukla fönlü ya da evde düzleştiriciyle düz kullanıyorum. Zaten düz saçı daha çok seviyorum o ayrı ama insan yine de arada değişiklik düşünüyor tabi. Bu John Frieda'dan aldığınız bukle belirginleştirici ürünler saçlarınızın kıvırcığını artırdı mı yoksa sadece kabarıklığı, sertliği mi aldı? Yani bukleli kullanırsam bile çok da kıvır kıvır olsun istemiyorum. Kısacası şampuanın detaylıca tam olarak nasıl bir etkisi oldu? :) Bir de sizin saçlarınız ince telli mi kalın mı? Şimdiden çook teşekkürler. Saçlarınızı güzel günlerde kullanın.

Canimmm sen bu yaziyi yazali cook olmus . Ben nette bu markanin cilt maskesni ararken senin yazin cikti karsima okuyunca hosma gitti ozlekkle durulnmayan bakim kremlerini cok sevdigim icin birde cosmo home dan aldgni okynca dun dikkatimi cekmiati urunler bakmistm kaltli gozkyordu ama o arada baska sey baktgm icin ustnde durmadm. Nasl memnunytn devam etti mi saclarnda doklmye yol acti mi .)))

8merhaba . evet saçlarımdan hala memnunum (: kıvırcık buklelı saçlar kesınlıkle kendılerıe gore urunler kullanmalı ben elıdorun sampuanını bırde jhon frıedannkını kullandm ıkısındende menunum ama durulanmayan bakım kremı ve spreyı gerçekten harıka ve çok işe yarıyor yumuşaklık ve kabarma konusunda .

Back