• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektriklenmeden bıktık!

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
Merhaba arkadaslar,
2 yildan fazladir kullandigimiz tay tuyu tarzı kumasi olan kanepelerimiz var. Ayrica evde iki kedimiz var. Esimle ve kedilerle birlikte dordumuz delirmek uzereyiz. surtunmeden kaynakli resmen kivilcimlar çıkıyor. Kediyi oksarken korkuyorum kanepenin üstünde. Hayvanin cani yanacak kadar elektriklenme oluyor. Esimle birbirimize birsey uzatmaya, dokunmaya korkar olduk. Benim saclarim, kedilerin tuyleri, esimin kılları tavana doğru dikiliyor:kızgın:
Nolur bu isten anlayan beri gelsin. Artik evde oturamiyoruz.o_Obu statik elektrik nasil yok edilir?

Konudan alakasiz ama tay tüyü kullanışlı mı kediler için ? Ben rengini beğenmediğimden tay tüyü ve kadife olan koltuklarımı keten kumaş kaplattım ve kedilerin törpüsü oldu koltuklar ! Tay tüyüne törpü yapıp yapmadıklarını da hatırlamıyorum çünkü o koltuk kullanılmayan alandaydı. Koltuk değişicem ve kumaş çok önemli malum dört patiyiz :)

Allah Allah çok garip. Koltuğun tüyünden değildir o. İçinde naylon kumaş mı kullanılmış ki şaşırtıcı. Üzerine örtü ört başka Bi şey gelmedi aklıma.

Kedileri kirpiye dönmüs, sizin de sac bas havada koltukta oturdugunuz canlandi gozumde :KK53: bence yeniden döşeme yoluna gidin. Digerleri hep gecici çözüm çünkü. Koltuklara gore dikilen kiliflar var. Öyle biseyde deneyebilirsiniz.

Aynı sorun bizim evde de var kedilerim sevcegimiz zaman kaçıyor resmen :) karanliktaylen çarpılınca kıvılcım cikiyor bildigin. Ama eski evimizde bu kadar yaşamıyorduk biz bu sorunu evimizi degistirdik koltuklar örtüler hersey ayni ama çılgın gibi çarpılmaya başladık. Çözümü olanlar aydınlatırsa çok sevinirim

Kedileri kirpiye dönmüs, sizin de sac bas havada koltukta oturdugunuz canlandi gozumde :KK53: bence yeniden döşeme yoluna gidin. Digerleri hep gecici çözüm çünkü. Koltuklara gore dikilen kiliflar var. Öyle biseyde deneyebilirsiniz.
ay valla daracik salonda dordumuz birbirimize degmemeye calisarak yasiyoruz gunlerdir. Ortalikta kıvılcımlar dolaniyor. Saclarimi tararken saclarim aynaya yapisiyor, kedilerin tuyleri duvara doğru tirmaniyor

ay valla daracik salonda dordumuz birbirimize degmemeye calisarak yasiyoruz gunlerdir. Ortalikta kıvılcımlar dolaniyor. Saclarimi tararken saclarim aynaya yapisiyor, kedilerin tuyleri duvara doğru tirmaniyor
Kilif yaptir bence. Ya da kalin yatak örtüsü dene bi süre. Ama örtü zirt pirt kayar. Sinir yapar bende. Bi dene bakalim örtü ne kadar işe yariyor.

Konudan alakasiz ama tay tüyü kullanışlı mı kediler için ? Ben rengini beğenmediğimden tay tüyü ve kadife olan koltuklarımı keten kumaş kaplattım ve kedilerin törpüsü oldu koltuklar ! Tay tüyüne törpü yapıp yapmadıklarını da hatırlamıyorum çünkü o koltuk kullanılmayan alandaydı. Koltuk değişicem ve kumaş çok önemli malum dört patiyiz :)
canim bize kediler geldiginde esyalar zaten cok yeniydi. O yuzden baska esya ile deneme sansim olmadi ama bu tür kumasi da epeyi torpulediler sagolsunlar. Ne yaptiysam tirmalama tahtasina yonelmediler. Canları sagolsun.

Back
X