• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Elektriklenen Dalgalı saç sorunsalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

usmen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2
0
16
Antalya
Merhaba,

Saçlarım kalın telli,dalgalı ve gür.Gürlüğü için ara makas attırıyorum (biliyorum doğru değil ama öteki türlü sürekli başım saçlarımı taşımıyor ).Saçımın dalgasını çok seviyorum ancak elektriklenme sorunu var böyle ufak saçlar hepsi isyan edip ayaklanıyorlar at kuyruğu sevmeme rağmen yapamıyorum.Ne önerirsiniz?

Dalgaların daha belirlenmesi için forumda Gliserin yağı kullanmayı önermişler.Sizce olumlu sonuç alır mıyım? (Gliserin kullanma önerisi 1 çaybardağı suya 1 kapak gliserin diplere değdirmeden)

NOT:Şampuan olarak kerastase kepeğe karşılı etkili kullanıyorum.ve Gün aşırı saçlarımı yıkıyorum.

Merhaba,

Saçlarım kalın telli,dalgalı ve gür.Gürlüğü için ara makas attırıyorum (biliyorum doğru değil ama öteki türlü sürekli başım saçlarımı taşımıyor ).Saçımın dalgasını çok seviyorum ancak elektriklenme sorunu var böyle ufak saçlar hepsi isyan edip ayaklanıyorlar at kuyruğu sevmeme rağmen yapamıyorum.Ne önerirsiniz?

Dalgaların daha belirlenmesi için forumda Gliserin yağı kullanmayı önermişler.Sizce olumlu sonuç alır mıyım? (Gliserin kullanma önerisi 1 çaybardağı suya 1 kapak gliserin diplere değdirmeden)

NOT:Şampuan olarak kerastase kepeğe karşılı etkili kullanıyorum.ve Gün aşırı saçlarımı yıkıyorum.

aynı sorun ben de var. ben pantene 7/24 bukle şekillendirici bakım kremini aldım. normal ve kalın telli saçlar için ve krem olduğu için kesinlikle sertlik yapmıyo. elektriklenmeyi engellemek için aynı yere az az bi kaç kere sürüyorum hepsini birden sürünce bi garip oluyo tam anlatamıyorum :) kurutmadan önce ıslakken sürdüm pek faydasını görmedim o yüzden saçım kuruyken kullanıyorum. bi dene istersen belki senin de işine yarar :)

Bende de bu berbat sorun var ve cidden çok kötü duruyor, ama artık banyodan duştan sonra kurutup kendi çapımda fön çekiyorum ve sabah dışarı çıkacaksam düzleştiriyorum. Biliyorum zararlı ama güzel gözüküyor, ve bakımı iyi yaparsak zararlı olmuyor :)

Kızlar bilmem işinize yarar mı ama briyantin de iyi gelebilir diye düşünüyorum ayrıca normal el kremlerininde saçtaki elektriklenmeyi önlediğini duymuştum :)

Back