Elektrik süpürgesi

icroc

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.929
2.035
333
Merhaba arkadaşlar

Elektrik süpurgem fantom hem toz torbalı hemde su ile calışiyor ses seviyesi ayarlanamadığından gürultülü oluyor süpürgemden memnunum aynı supürgenin farklı versiyonunu anneme aldım kışın çok istiyordu dogum günü hediyesi olarak aldım. Sorunum 8 aylık bebegim süpürge sesini duyunca huzurlaşıyor. Aglamaya başlıyor bayram temizligim işkenceydi resmen kucakta bebek elde süpürge evi temizledim sese alışsın diye süpürge yanında çalışıyor ancak ağlamaya başliyor

bu yüzden yeni sessiz çalısan süpurge alacagım bildiğiniz ses seviyesi en az cekim gücü yüksek süpurge tavsiye edermisiniz. Evimin ici her yer her yerde cocuk rahatsız olacak diye elime alamiyorum simdi supurgeyi 😕😕😕

Ben dyson kullanıyorum ancak yine de sesi var ve bebişi etkileyebilir. Bu dönemlerde benim oğlumda korkardı blender çalıştırdığımda da hemen ağlardı. Bence evde birisi varken o bebekle ilgilenir başka odada siz süpürge yaparsınız.

Sessiz demiş dyson önermişsiniz ya 😂
Electrolux’un bir modeli var. Ultraslience. Gerçekten sessiz. Çekişi güzel. Tavsiye ederim.

Philips maraton kullanıyorum. Sesi yok diyemem ama rahatsız edici değil. Hiç ses çıkarmadan çalışan süpürge var mı acaba

Benimki de öyleydi. Stilevs almıştık 64db en sessiz bunu bulduk simdi de üstünde geziyor 🤭

Sesini diğer odadan bile duymazsınız, çekim gücü de çok yüksek.

Philips Performer Silent FC8785/07 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Eski makinem Bosch prosilence relaxxx idi sessiz modda calistirmak mumkun ama 3-4 yil icinde parca degisimi ya da yenilemek gerekiyor. Yeni Dyson v11 absolute extra pro hafta sonu denedim, sessiz modu var bunda da memnun olmadigim durumlar mevcut bakalim.

Ben dyson kullanıyorum ancak yine de sesi var ve bebişi etkileyebilir. Bu dönemlerde benim oğlumda korkardı blender çalıştırdığımda da hemen ağlardı. Bence evde birisi varken o bebekle ilgilenir başka odada siz süpürge yaparsınız.
Genellikle öyle yapıyorum eşim erken geldigi zaman tutması için ona veriyorum bende evi temizliyorum yinede sıkintılaniyor babasinin kucağinda bana gelmek istiyor zar zor temizliyorum evi

Back
X