Elektrikli Süpürgeler elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi düşünüyorum karar veremedim :/

vema82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
4
1
36
selam kızlar...
elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi alıcam ama hangisi daha iyi olur karar veremedim. libelle düşünüyordum ama firma batmış galiba öyle duyumlar aldım karsında muhattab bulamazsam die korkuyorum, phılps iyi diyolar onunda halı yıkama mak. Türkiyeye gelmiyormuş ne yapıcam. siz hangisini kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır bana

bende thomas twin t1 vardı hem süpürge hemde halı yıkama özelliği var ancak eve temizliğe gelen kadınlar 2 defa temiz su tankını hızlı koydukları için su alma yeri kırıldı ve servis şu anda 260 tl masraf çıkardı tamamen gövde değişecek diyorlar süpürmesi ve halı yıkaması güzel ama parçaları çok pahalı

Ben 4-5 Yıldır libelle kullanıyorum,hiç sorun çıkarmadı,memnunum.diğer markaları bilmediğim için karşılaştırma yapamıycam.koltuk,halı Yıkama ve yer temizliği yapılabiliyor.su haznesinin temizliği biraz zor.hazneye damlatılan 4 Şişe farklı parfümü var.normal toz Torbalı süpürge ile süpürüp ardından su hazneli ile süpürünce diğerinin pek temizlemediğini Görüyorsunuz. Kolay gelsin

Bence Karcher markasını da deneyin derim, bu markanın ve bu markanın kullanıcıları hem bilinçli hem de oldukça fazla ;-)

www.karchermarket-firatelektrik.com belirttiğim bu siteden karcher marka buharlı temizlik robotu aldım ve çok da memnun kaldım , site de çok güvenilir ayrıca telefon ile de ürün için teknik destek veriyorlar, yine de karcher markasını da düşünün derim sonuçta Almanlar bu konuda oldukça iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…