selam kızlar... elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi alıcam ama hangisi daha iyi olur karar veremedim. libelle düşünüyordum ama firma batmış galiba öyle duyumlar aldım karsında muhattab bulamazsam die korkuyorum, phılps iyi diyolar onunda halı yıkama mak. Türkiyeye gelmiyormuş ne yapıcam. siz hangisini kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır bana
Ben rowentanin ru 555 modelini kullaniyorum. Hem hali yikama,hem süpürge olarak. Fakir'le eş değer kalitede,fiyatı da uygun Fakir'e göre. Çok memnunum tavsiye ederim
selam kızlar... elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi alıcam ama hangisi daha iyi olur karar veremedim. libelle düşünüyordum ama firma batmış galiba öyle duyumlar aldım karsında muhattab bulamazsam die korkuyorum, phılps iyi diyolar onunda halı yıkama mak. Türkiyeye gelmiyormuş ne yapıcam. siz hangisini kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır bana
Halı Yıkama makinesi alan kim varsa kullanmadı etrafımda o yüzden o konuda bişey diyemem ama Elektirik süpürgesinde çekil gücü fazla olup en en en sessizi sevmelisin
halı yıkama kullanılmıyor,,, en iyisinden güzel bir elektrik süpürgesi al,,misal dyson olabilir,,, yılda bir kerede yıkamaya ver,,, ohhh misler gibi,,,