elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi düşünüyorum karar veremedim :/

vema82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
4
1
36
selam kızlar...
elektrik süpürgesi ve halı yıkama makinesi alıcam ama hangisi daha iyi olur karar veremedim. libelle düşünüyordum ama firma batmış galiba öyle duyumlar aldım karsında muhattab bulamazsam die korkuyorum, phılps iyi diyolar onunda halı yıkama mak. Türkiyeye gelmiyormuş ne yapıcam. siz hangisini kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır bana

Konu yanlış yerde, en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır bilginize..

Ben rowentanin ru 555 modelini kullaniyorum. Hem hali yikama,hem süpürge olarak. Fakir'le eş değer kalitede,fiyatı da uygun Fakir'e göre. Çok memnunum tavsiye ederim

halı yıkama ve süpürge birarada olunca emiş gücünde bir azalma oluyoı mu sizce?? bugun avm de calışan bayan öyle oldugunu söyledi

Halı Yıkama makinesi alan kim varsa kullanmadı etrafımda o yüzden o konuda bişey diyemem ama Elektirik süpürgesinde çekil gücü fazla olup en en en sessizi sevmelisin

halı yıkama kullanılmıyor,,, en iyisinden güzel bir elektrik süpürgesi al,,misal dyson olabilir,,, yılda bir kerede yıkamaya ver,,, ohhh misler gibi,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…