merhaba elektrik süpürgesi önerisi olan var mı?
philips in maraton ultimate kullananlar memnun mu ve hangi modeli mevcut?
Ben philips ultimate marathon kullaniyorum yaklaşık 6 aydır cok arastirarak aldım ve cok ama gercekten coooook memnunum...
Tavsiye ederim temizlemesi kolay halilar tertemiz oluyor
Fircasini kapatmayi denediniz mi halilarda fircasi kapali olmasi gerekiyor yandaki basma yeri var ordan kapaniyorgerçekten mi? biz de çok övünen bu makineyi aldık ama çalıştırdığımızda cok güçlü halıya koyduğumuzda fırçası çekmiyor bitürlü illet ettirdi makine ya.
libelle iyidi ama galiba onun da satışı kalkmış.
Evet miele her konuda mukemmel bir marka katılıyorum annemin camasir makinasi belkide 30senelik tık demedi ama fiyati da kalitesine göreMielenin üstüne süpürge tanımıyorum
Fotograf atmayi bilmiyorum beceremedim bir türlü triactivemax yazan ucunda fircayi kaldirip indirebilen bir şey var yan tarafinda hali resmi falan var onu asagi dogru indirdiginizde halilar icin yukari dogru kaldirdiginizda yerler icin oluyor benim halilarimi bile kaldiriyor cok güçlü ve sesi cok az
Bende libelle kullanıuorum çok memnunum tavsiye ederimgerçekten mi? biz de çok övünen bu makineyi aldık ama çalıştırdığımızda cok güçlü halıya koyduğumuzda fırçası çekmiyor bitürlü illet ettirdi makine ya.
libelle iyidi ama galiba onun da satışı kalkmış.
Merhabalar dyson dc33 originmi daha iyi yoksa dc 37 alergymi fikriniz varmıDyson kullanıyorum. Çok memnunum.
Merhaba benimki dc29. Onlar daha üst modelidir herhalde 4 yıldır kullanıyorum. Maşallah çok iyi. Alergy olanını almayı dusunmustuk ama daha pahali diye vazgecmistik.Merhabalar dyson dc33 originmi daha iyi yoksa dc 37 alergymi fikriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?