Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürgesi önerisi
- Konu Sahibi pudrali
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- elektrik süpürgesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
merhaba elektrik süpürgesi önerisi olan var mı?
philips in maraton ultimate kullananlar memnun mu ve hangi modeli mevcut?
Ben kullanıyorum.
Fc 9923 modelini kullanıyorum.
9924 modelinin kolundaki kumanda bölümü kırılabildiği için aynı özelliklere sahip bir alt modelini seçtim.
Tek farkı kolunda kumanda olmaması.
Ben çok memnunum. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum.
- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- 27 Ekim 2016
- 6
- 0
- 1
- 38
- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- 17 Kasım 2014
- 579
- 471
- 103
- 32
Ben philips ultimate marathon kullaniyorum yaklaşık 6 aydır cok arastirarak aldım ve cok ama gercekten coooook memnunum...
Tavsiye ederim temizlemesi kolay halilar tertemiz oluyor
gerçekten mi? biz de çok övünen bu makineyi aldık ama çalıştırdığımızda cok güçlü halıya koyduğumuzda fırçası çekmiyor bitürlü illet ettirdi makine ya.
libelle iyidi ama galiba onun da satışı kalkmış.
- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Fircasini kapatmayi denediniz mi halilarda fircasi kapali olmasi gerekiyor yandaki basma yeri var ordan kapaniyorgerçekten mi? biz de çok övünen bu makineyi aldık ama çalıştırdığımızda cok güçlü halıya koyduğumuzda fırçası çekmiyor bitürlü illet ettirdi makine ya.
- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Fotograf atmayi bilmiyorum beceremedim bir türlü triactivemax yazan ucunda fircayi kaldirip indirebilen bir şey var yan tarafinda hali resmi falan var onu asagi dogru indirdiginizde halilar icin yukari dogru kaldirdiginizda yerler icin oluyor benim halilarimi bile kaldiriyor cok güçlü ve sesi cok az
- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Evet miele her konuda mukemmel bir marka katılıyorum annemin camasir makinasi belkide 30senelik tık demedi ama fiyati da kalitesine göreMielenin üstüne süpürge tanımıyorum
- 17 Kasım 2014
- 579
- 471
- 103
- 32
Fotograf atmayi bilmiyorum beceremedim bir türlü triactivemax yazan ucunda fircayi kaldirip indirebilen bir şey var yan tarafinda hali resmi falan var onu asagi dogru indirdiginizde halilar icin yukari dogru kaldirdiginizda yerler icin oluyor benim halilarimi bile kaldiriyor cok güçlü ve sesi cok az
ona bi bakıyım ben teşekkür ederim :)
Bende libelle kullanıuorum çok memnunum tavsiye ederimgerçekten mi? biz de çok övünen bu makineyi aldık ama çalıştırdığımızda cok güçlü halıya koyduğumuzda fırçası çekmiyor bitürlü illet ettirdi makine ya.
Merhabalar dyson dc33 originmi daha iyi yoksa dc 37 alergymi fikriniz varmıDyson kullanıyorum. Çok memnunum.
- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
Merhaba benimki dc29. Onlar daha üst modelidir herhalde 4 yıldır kullanıyorum. Maşallah çok iyi. Alergy olanını almayı dusunmustuk ama daha pahali diye vazgecmistik.Merhabalar dyson dc33 originmi daha iyi yoksa dc 37 alergymi fikriniz varmı
Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.