Elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum..Yardımcı olur musunuz ?

roventa değil ama sulu bizimki de dikkatli kullanmak gerekiyo. her kullanımdan sonra suyunu mutlaka boşaltman gerekiyo. unutmaman lazım çünkü çok fena kokuyo. diğer süpürgeler gibi kullandıktan sonra kaldırır suyunu boşaltmayı unutursan yandın. ben pek sevmedim açıkçası:19:

bizde evde arzumun sulu süpürgesini kullanıyoruz her kullanımdan sonra boşalttığım için koku olayı için birşey diyemiyeceğim. bende çeyizim için bakıyorum. arnicanın yeni çıkan modelini beğendim. 2400 watt olan. arnica bora. bunun için önerisi olan varmı. bir de rowenta silience beğenmiştim ama internette onunla ilgili kötü yorum çoktu.

.Tüm beyaz esyalarımı sıemens aldım elektrık supurgesıne 600 tl gıbı bı rakam vermek ıstemedım ve ARNİCA Bora 4000 aldım 200tl ye dun aksam denedım ve ınanamadım su fıltrelı bı supurge .Titiz olarak gecınen ben anladım kı toz malıkanesınde yasıoomusuz .Cok memnun kaldım fıyatı cok uygun performans mukemmel Magazaya gıdıp denersenız emın olun hemen karar verıceksınız

canım ya aslında önemli olan gücü değil mi?En az 2000W olanını al.Yani buna da dikkat etmen lazım.Ben gittim spot mağazadan sanırım markası beko-profilo gibi birşeydi.100 tl'ye 2000W gücü olan bir elektrik mak. aldım.evde denedim gayet güzel.

ben fakirin elektrikli süpürgesini aldım. torbasız susuz. aklıma gelmiyor şimdi ismi :1: çokta memnunum halının üzerindeki saçları bile topluyor ufak kılları. 280 e almışdım media marketten çokta memnunum tavsiye ederim. torba değiştirme derdinde yok. pisliğinide dolunca bi tuşa basıyorsun boşaltıyorsun.

arkadaşlar bende morphy richards 71040 performair anti alerjik süpürge aldım dyson kalitesinde olduğunu söylediler ama daha kullanmadım tabi çeyizde bekliyor umarım anlatılanlar kadar iyidir fiyatı 630dan 565 e düşmüştü dyson kdr fiyatlı deil yani ama hepa teknolojisi yani hem torbasız hem susuz ömürlük bir filtreyle çalışıormuş bu ömürlük olayı bana pek inandırcı gelmesede ingiltere alerji laboratuar onaylı olması servis ağının ücretsiz kargoyla hizmet vermesi beko_arçalik servisleriylede anlaşmalı olmaları ve 12metreye uzayan silikon kırılmaz çatlamaz yumuşacık hortumu (ki benim gibi hırpalamayı çok iyi beceren bi insan için nimet) koltuğu döverek temizleyen aparatları bu dövme kısmıda beni güldürdü ama yerleşmiş tozu kaldıran dönen bi fırçası var aparatın içinde işlevsel birşey yani beni cezbetti ve adını,kullananı duymamama rağmen aldım.. umarım pişman olmam

kızlar süpürgem geldi ve denedik gerçekten müthiş çekim gücü harika anneme fakirin en ii çekiş gücü olan 1800 wattlık bi süpürgesini almıştık 1senedir kullanıo ama benimkini görünce bu daha iiymiş dedi o ki kolay kolay beğenmez ama bayıldı şiddetle tawsiye ediorum makine süper koltuğun bi kısmını çektik sanki aylardır süpürülmemiş gibi çekiğimiz kısım parladı ve içini açıp baktığımızda çektiği toza inanamadık gerçektn güsel bi makine umarım güselliği uzun yıllar bozulmaz:21:

arnica borayı cuma günü aldım ve kullandım benimde aklımda soru işaretleri vardı ama gerçekten çok güzel bi süpürge resmen halı parladı kesinlikle tavsiye ederim..

kızlar arnica bora gerçekten iyi mi?
burada yorumlarınızı okudum, almaya değer mi?

kızlar bende arnica bora hakkındaki yorumlarınızı okudum almaya değer olduğuna yorumlarınız sayesinde karar verdım:):62::62:

Miele'nin süpürgesini öneririm annem yaklaşık 20 sene kullandı sonunda babamın arabanın bagajına giren suyu çekmesiyle süpürge bozuldu 2 sene önce yenisini aldı sanırım bu da 20 sene gider bende 6 senedir kullanıyorum çok memnunum.

Ben anneme geçen sene alıp deneyip memnun kaldığımız BOSCH Sphera 30 modelinden aldım,2000 watt.Çok elektronik aksamı olmadığı için kolay kolay bozulmuyor.Biz de teyzemde görüp almıştık,çok iyi çekiyor,küçük her yere sığıyor.Fİyatı da 200 tl.

morphy richards'ın elektrikli süpürgesini almayı düşünüyorum kullanan var mı,handish sen almışsın kullandın mı nasıl memnun musun,bir türlü karar veremediğimden haftalardır hep sonraya bırakıyorum,kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Back