Elektrik faturam az geliyor

Allahım korusun hasta olmayın da.
Sonra sağlık masrafları daha ağır olur.
Ben bekarken işsiz kaldığım bir dönemde ailemin yanına dönmemek için inat etmiştim.
İş yok,para yok,gururumdan hiç kimseden de isteyemedim.
Az az yiyecek alırdım,klimayı açmazdım,örtünürdüm iyice.
Sonrasında çok feci hasta oldum da daha pahalıya patlamıştı bana bu tasarruf muhabbeti.
Ben de tutumluyumdur ama sağlık,ısınma,beslenme çok önemli benim için.

lamba,tv bunlar zaten çok yakan şeyler değil.Doğalgaz olsa neyse de elektirğin az geldiği için faturalandırılmadığına ömrü billah evimde şahit olmadım.Bir kere buzdolabı 24 saat evde ol olma çalışıyor.Kombi yaz bile olsa yaz konumunda duş alırken çalışıyor
ben haftada 2 defa değil 2 haftada 2 defa çamaşır makinesini açıyorum.çok nadir haftada 1
bulaşık makinesini bazen haftada 1 bazen 3 haftada 1
güdüz yokuz bazı akşamlar çoğunlukla dışardayız haftasonu aynı.ütü 2 haftada 1
sizden az kullanıyorum bana 35 in altı gelmiyor

Bizdede ayni sorun vardi. Yeni tasinmistik iki ay fatura limit altinda borcunuz yoktur yaziyordu. Enerjisayi aradim. T1 t2 degerler var onlari istedi. Sayaci degistirdiler. En kisa zamanda ara cezasi olabilir

Valla bilemiyorum istanbuldayım merlezi biyerde oturuyorum hatta ama neredeyse ortalamaya vursak 2 ayda bir geliyor gibi bişey.elektiriği üzerimize alırken endüşük kampanyadan almıştık acaba ondan mı?!
Hastalığa gelince valla sıcak evde hasta oluyorum ben sıcak soğuk değişiminden babamın evindede açmazdık yıllar oldu grip olmayalı. Eşim normalde hemen hasta olur tüm kışı hasta geçirirdi evlenmeden önce neredeyse aralık ayına giricez bikere hapşurmadı bile. Soğukta mikrop çoğalamıyor demekki

Beyaz eşyaları ve ütüyü çok fazla kullanmıyorum, ve ayın yarısında evdeyim bu süre içinde de akşama kadar işteyim... Faturam en az 51 tl geldi gidip şikayet edeceğim artık çok sinir olmaya başladım ya....

kettle kullanırım o kadar yakıyor muymuş yaaa
çok fark ediyor 1 ay dene hiç kullanma faturanı gör. ben de ilk evlendiğimde kettle kullanırdım yemekler için vs. çay için çaycı faturalar 80e yakındı sonra dedim kullanmıcam bunları kaldırdım 50 60 civarı geldi tabi o zamanlar eski evdeydik bu evda fatura hiç gelmiyor

müştri hizmetlerine gidemem sadece pazar izinliyiz ama çağrı merkezini arıcam inşallah bi cezası olmaz

Yaaaa bugünden itibaren deniyorum bakalım kaç gelecek

3 senedir boş olan evime 120 lira elektrik faturası yolladılar. evi kullanmıyoruz diyorum ama önceden kalmıştır diyorlar. Adamları zor ikna ettim evin boş ve 3 yıldır kullanılmıyor olduğuna. 2 ay boyunca borcuda silmediler, gelip yeniden de okumadılar. bende ödemedim tabi.
Sonrasında siz ödeyin bir sonraki ay ki kullanımlardan düşeriz dediler. ısrarla anlamak istemediler.
Kullanmıyoruz. evide satılığa çıkardık. satılmadan gelin yeniden okuyun dedikte zorla gelip okudular. yanlış okuma varmış borcu sildiler. yani böyle hatalar yapıyorlar.

Birde işyerinde aynı sizin gibi sorun yaşadık. normalde 1500tl falan gelmesi gereken faturalar 750-800 arası geliyordu.Tabi patronun işine geldiği için önemsemedi. aylar sonra sayacınızda arıza var dediler 7000 tl borç çıkardılar. çok geç olmadan gelip araştırsınlar. mutlaka haber verin

evet aynen öyle oldum şuan :/
Sayacınız bozuk olabilir aynısı başımıza geldi yıllar önce ilk ay 0 tl borcunuz yok sonra ki ay tekrar aynı durum olunca babam gerekli yerlere müracat etti ve sayacımız bozulmuş sonra düzeldi.sayaç vs değitşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…