• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik çarpması ;)

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.479
4.776
208
45
3. Ayım doluyor arkadaşlar ;) herşey çok iyi şükürler olsun ;) son 2 haftadır, BIZZZT BIZZZT gibi elektrik çarpması gibi kısa süreli batmalar hissediyorum, protezin altlarında ve kesi yerim olan koltukaltlarımda ... Aniden ve saniyelik batmalar .... Dr um normal dedi. Ama ben yine de bi soriiiiim dedim :21::KK31:

Zaman geçtikçe ben o dönemler neler yaşadığımı unutur oldum. O elektrik çarpması hislerinin normal olduğunu duymuştum ben de burada, bana olmuş muydu hiç hatırlayamadım.

Bende de oluyor ara sıra sızı şeklinde bazen gurultu tarzı mideden mi memelerden mi gelir o zımbırtı bilemedim fakat ben hala ödemlerin indiğine yorumluyorum bunu :KK16: Şeytan kulağına tek sıkıntı bu ufak tefek endişeler olsun inşallah:nazar: önemsizdir şekerim.....

3. Ayım doluyor arkadaşlar :KK66: herşey çok iyi şükürler olsun :KK66: son 2 haftadır, BIZZZT BIZZZT gibi elektrik çarpması gibi kısa süreli batmalar hissediyorum, protezin altlarında ve kesi yerim olan koltukaltlarımda ... Aniden ve saniyelik batmalar .... Dr um normal dedi. Ama ben yine de bi soriiiiim dedim :21::KK31:
Zarar gören sinir dokuları kendini onarıyor ve his geri geliyor ;) Gayet normal bir durum endişe etme :KK19:

Bende de oluyor ara sıra sızı şeklinde bazen gurultu tarzı mideden mi memelerden mi gelir o zımbırtı bilemedim fakat ben hala ödemlerin indiğine yorumluyorum bunu :KK16: Şeytan kulağına tek sıkıntı bu ufak tefek endişeler olsun inşallah:nazar: önemsizdir şekerim.....
Zarar gören sinir dokuları kendini onarıyor ve his geri geliyor :KK66: Gayet normal bir durum endişe etme :KK19:
Aynısını bugün Dr um da dedi ;) bol bol Msj dedi. Oradaki kanlanmanın artması gerekiyormuş . Ve bu batmalar iyileşme belirtisi imiş. Bol bol dokun dedi. Ben de tamam dedim. Yolda eli memesinde ovalaya ovalaya gezen biri görürseniz , O BENIM İŞTE :KK70: :KK70: kocan da sürekli dokunsun dedi. Ben de söylerim dedim :KK70:

Back
X