Elektrik çarpma hissi

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.169
5.156
158
39
Yaşayanlar lütfen bilgilendirin 10 gün önce sağ kolum da resmen elektrik çarpması gibi garip şeyler yaşamaya başladım 2.günü artmaya ve siklasmaya başlayınca soluğu acil de aldim EKG ve kan tahlillerim temiz çıktı döndük eve diğeri gün yine aynı şekilde ve biraz daha sert şekilde oldu doktor boyun fitigindan suphelendı ve nurolojiye yönlendirdi randevumu aldım 4 de gidecm sizde de böyle saçma sapan bir ağrı yaşayan oldumu kolumu resmen elektrik çarpıyor gibi oluyor anlık olarak bir an oluyor gidiyor

Boyun fıtığından canım, sinir sıkıştırmış.
Bende de olmuştu.
Ben çareyi akupunkturda buldum, yoksa çok fenaydım tutuldum kaldım 2016 başında.. şimdi bi alet aldım, pedleri var , pedleri ağrı bölgelerime takıp elektrik veriyorum, en son akup durumda doktor terapi olarak seans vermişti bu şekilde, artık eve de aldım aynısından.
Tedavi sonrası da spor ve kendine dikkat etmen şart..
bazen çığlık attırabiliyor o elektrijler .
Ve yer değiştirebiliyor
Çok geçmiş olsun ama ölümcül değil korkma yaşayacaksın

Ben sürekli yaşıyorum bu durumu bişey tutarken daha çok oluyor

Büyük ihtimal boyun fıtığı ileri düzey MR çekildi mi emg filan

Sizin de mi kolunuz da oldu bu elektrik çarpma hissi ne berbat bi şey randevu yü sabırsızlıkla bekliyorum; (

Bende otururken uzanırken oluyor birden elektrik çarpıyor kasiliyorum kimseye de inandiramiyorum böyle ağrımı olur diyorlar kafayı yemek üzereyim bilmiyorlar
Çok geçmiş olsun boynumda zaten bazen ağrı oluyor belki boyun fıtığı var bende bilmiyorum ben artık alıştım bi şeyi tutmaya çalışırken elektrik çarpmış gibi oluyor 3 yıl önce doktor belimde hafif eğrılık olduğunu söylemişti belki ondandır

EEG falan da çekilmeli ki kasların sinirlerin durumu anlaşılsın. Bence fıtık olabilir veya başka bir rahatsızlık olabilir sinirsel kaynaklı gibi. Geçmiş olsun.

Sizin de mi kolunuz da oldu bu elektrik çarpma hissi ne berbat bi şey randevu yü sabırsızlıkla bekliyorum; (
Ben başta boyun fıtıgından gittim, bi hafta sonra koluma inme indi . Kas yırttım diye gittim.
Fıtıktanmış. Tedavi olamadım gebe kaldım akabinde .
Gebelikte bikaç tutulup kaldım o zamanlar elektrik yoktu. Akupunkturla idare ettim. Doğum sonrası emzirirken tutulup kalmıştım. O zaman boynumdan kafama elektrik atıyordu, ben çığlık attıkça oğlan ağlıyordu . Baya zor bi 10-15 gğn geçirmiştim. Sonra tedavi de olamadım bakacak kimsenim yoktu oğluma. 6 ay öyle idare ettim ibuprofen alıp arada. Oğlan yuvaya başlayınca 2 ay fizik tedavi gördüm.
Şimdi bu aletle kötüleşmeden kurtarıyırum

Evett aynen benim de öylee benin de yüzümde elmacık kemigime kadar hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…