• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Elektrik Asansörlü Yatak

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.916
1.123
61
Konya
Elektrik asansörlü yatak şimdiye kadar gördüğünüz ve bildiğiniz yatak kavramını tamamen değiştirecek bir özelliğe sahip. Bu yatak hiç yer kaplamıyor ve hatta ortalıkta bile görünmüyor.

Alman firması tarafından tasarlanan yatak bir elektrikli asansör sayesinde yukarı ve aşağı hareket ettirilebiliyor. Yukarı çıkarıldığında tavanda dekoratif bir hal alıyor ve hiç farkedilmiyor. Kilit mekanizması sayesinde ise yatak yukarıda iken tamamen güvenli bir hal alıyor. Yatak yukarıda iken kesinlikle farkedilmiyor ve hiç yer kaplamıyor.

İkili koltuk ve orta sehpa ise aslında yatağın birer parçasıdır. Uzaktan kumandalı düğme ile aşağı indirilebilen yatağın ayak kısmı sehpa ile destekleniyor. İkili koltuk ise bir yatak başlığı ve destek görevini görüyor.

2rr9jqd.jpg

b7kq5t.jpg

çok ilginç ama ben rahat edemem sanki onda :1: ne biliyim yere düzgün basmayan bişeyde uyuyamma sanki.:17:

misafir odası için bence ideal bişey.
hem yer kaplamıyor hem gayet hoş bi görünümü var.
istediğin zaman yatak istediğin zaman koltuk bence güzel.

Son düzenleme:
önceden hiç görmemiştim.. misafir geleceği zaman kullanışlı olabilir.
paylaşım için teşekkürler...

buna benzer cok model var ama bu bıraz basıt durmus duvar gıbı duran modellerde var hatta masa moıdelı va r yatak acılınca masa asagoıya gıdıkyor vs.:D bana uygun deıl 4 tane cıta koymus adam a bak asansorlu yatak onun ıcın dunyanın parasını ıster ona uygun tavan lazım bıdeD:

Back
X