Elektirk süpürgesi yardımmm!!!1

yasmin2013

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
319
140
333
35
Arkadaşlar evlenirken çeyizime fakirin sulu süpürgesini aldım. Süpürgemden memnunum çekişi falan çok güzel. Ama haznesi o kadar büyük ki temizlemesi artık eziyet oluyor. 1,5 senedir kullanıyorum 1 kere temizlemeyi unuttum Alalh'ım nasıl bir koku :25:Bu yüzden susuz, hepa filtre ve sessiz bi süpürge arıyorum. Ses konusunda çok ince düşünmüyorum aşırı bi sesi olmasın yeterli. İlerde çocuk düşündüğümde aman çocuk uyanmasın diye süpürme işlemini ertelemek zorunda kalmayayım diye o da. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Eski konulara baktım ama daha güncel kullananlardan yorum almak istedim.

merhaba.eğer sulu süpürgeyi temizlemekten sıkıldıysan hepa filtreli süpürge alma derim.çünkü aynı şekilde onunda temizliği zor,girintisi çıkıntısı çok fazla ve o toz dışarıdan çok kötü gözüküyor.toz torbalı süpürgeler en kullanışlısı bence.ben bi beyaz eşya firmasında uzun süre çalıştım ve hiç şikayer almadığımız süpürgeler torbalı süpürgelerdi.ben evlenirkende sulu süpürge acayip satılıyordu fakat ben toz torbalı tercih ettim.3 yıldır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok ve sessiz çalışıyo.sende toz torbalı ve sessiz olanları tercih edebilirsin...

merhaba.eğer sulu süpürgeyi temizlemekten sıkıldıysan hepa filtreli süpürge alma derim.çünkü aynı şekilde onunda temizliği zor,girintisi çıkıntısı çok fazla ve o toz dışarıdan çok kötü gözüküyor.toz torbalı süpürgeler en kullanışlısı bence.ben bi beyaz eşya firmasında uzun süre çalıştım ve hiç şikayer almadığımız süpürgeler torbalı süpürgelerdi.ben evlenirkende sulu süpürge acayip satılıyordu fakat ben toz torbalı tercih ettim.3 yıldır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok ve sessiz çalışıyo.sende toz torbalı ve sessiz olanları tercih edebilirsin...

Hangi model aldın. 2 haftadır bakıyorum sessiz düzgün çeken uygun fiyatlı bulamadım bi türlü.

ben her çeşitten denedim canım sulu torbalı en son artık dur dedim yeter.ses konsunu bence takma bazı bebekler aksine elektrik süpürgesinin sesinde daha güzel uyur.tabi rahatsız edecek derecede de sesli almazsın ben hazneli aldım çekişide çok güzel dışarı tozda çıkartmıyo.torbalılar dışa toz vuruyo bi zaman sonra duman gibi aynı.ben hazneli sürahili aldım. samsung markası 1 yılı geçti çok memnunum.tavsiye ederim hem koldan kumandalı borusuda uzun eğilmek zorunda kalmıyorum

http://img.akakce.com/samsung/samsung-sc8850-z.jpg

Samsung SC8850 modeli bi incele istersen...

Kullanan biri olarak söylemek istiyorum, kesinlikle Phılıps maraton üstüne süperge tanımam, daha da iyisi dyson var ama peyce tuzlu, ikisinin dışında bir süperge asla tavsiye etmem. Memnuniyetimi yüzdeye vuracak olursak eğer o/o 98

Hangi model aldın. 2 haftadır bakıyorum sessiz düzgün çeken uygun fiyatlı bulamadım bi türlü.

beko bkk 2240 ve ya bkk 2250 modellerine bakabilirsin.ses konusunda çok ince düşünmüyorum aşırı sesli olmasın yeter demişsin.bunlar çok sessiz özellikte değil ama sesli çalışanlara kıyasla baya sessiz,ayrıca artık torbalı süpürgelerinde içindeki filtreler eskilere göre daha korumalı ve dışarı toz vermiyor.ve düzenli aralıklarla filtrelerini ve içini temizlersen toz kaçırma sorunuyla karşılaşmassın.fiyatlarıda 250-300 arası olması lazım.

Arkadaşlar evlenirken çeyizime fakirin sulu süpürgesini aldım. Süpürgemden memnunum çekişi falan çok güzel. Ama haznesi o kadar büyük ki temizlemesi artık eziyet oluyor. 1,5 senedir kullanıyorum 1 kere temizlemeyi unuttum Alalh'ım nasıl bir koku :25:Bu yüzden susuz, hepa filtre ve sessiz bi süpürge arıyorum. Ses konusunda çok ince düşünmüyorum aşırı bi sesi olmasın yeterli. İlerde çocuk düşündüğümde aman çocuk uyanmasın diye süpürme işlemini ertelemek zorunda kalmayayım diye o da. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Eski konulara baktım ama daha güncel kullananlardan yorum almak istedim.

canım bende alerjik rahatsızlık var o yüzden siemensin şu modelini aldım daha 1 yıl oldu çookkk memnunum Siemens Z5.0 Extreme Power Elektrikli Süpürge VSZ5XTRM sesi gayet düşük,halıyı kadıracak kadar emiş gücü var boyutları küçücük aparatlarını içinde saklıyor fişini hiç çıkarmadan tüm evi temizliyor...motordan çıkan sesden ziyade sadece hava sesi duyuyorsunuz komşu bile hayran kaldı

Back
X