• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elektirikli süpürge fobisi var oğlumda ne yapacağım?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar benim oğlan 1 yaşında bir sorunumuz var oda elektirikli süpürgebilmiyorumkismile inanılmaz derecede korkuyor daha uzaktan gördüğünde başlıyor kaçıp titreye titreye ağlamaya ama nasıl ağlamak birde titriyor,cici diyorum yanına götürüyorum gel sevelim diyorum ama nafile onu görmesi yetiyor ne yapıcam bilmiyorum.fikirlerinize ihtiyacım vargamyoncuiremsu

Benim kzımda çok korkardı ama zamanla geçiyor. Şimdi 2.5 yaşında ve kendi süpürüyor evi kaydirigubbakcemile3

benim kızımda 14 aylık ve inanılmaz korkuyor süpürge yapamaz oldum valla
yanına bile yanaşmıyor süpürgenin heleki çalışırken kıyamet kopuyor .
inş. biran önce düzelir seninkide benimkide...

korkunun üstüne gitmesini öğretebiliriz çocuklarımıza..benim bebeğimde ıslak mendil paketini açarken sesinden irkiliyordu 4,5 aylık şuan..geçengün eline verdim ses çıkarttırdım şimdi kendisi uzanıyor gördüğünde.

benım kızımda supurgeyı gordugu anda basıyo cıglıgı cok uzuluyorum hemen kaldırıyoz tanı cici falanda desem yok dınlemıyo evde onun hıcc goremıyecesı yerlere saklıyorum gecer ınsallah onun yuzunden supurge acamıyorum ancak uyurken yada annemelre gonderıyom oyle yanı benım kzımda 11 aylık akacaz ne zaman sevcek supurgemızıkaydirigubbakcemile4

benim kızımdada aynı sorun vardı cok korkuyodu ama zamanla geciyo alışıyo şimdi kendisi acmak istiyor.gecer canım merak etme.

benim oğlumda 1yaşında süpürgeden çok korkuyodu ben oturma odasına kenara koydum önce yanımdan ayrılamadı korkudan 3gün beklettim odada şimdi gidp oynuyo ama çalışınca kıyamet kopuyo çalışmıyosa sorun yok bakalım ne zaman alışacak sesine

benim oğlumda 1yaşında süpürgeden çok korkuyodu ben oturma odasına kenara koydum önce yanımdan ayrılamadı korkudan 3gün beklettim odada şimdi gidp oynuyo ama çalışınca kıyamet kopuyo çalışmıyosa sorun yok bakalım ne zaman alışacak sesine

zamanla alışır..hatta sen evı supurmeye calısırken tepesınde oynar..
acele etme..alısması için zorlama..

benim oğlan da acayip tırsıyorsdu süpürgeden. ama ben onu bak baban araba sürüyor buuuuuum diye araba sesi çıkararak alıştırdım süpürgeye. şimdi kendi çalıştırıp sürmeye çalışıyo araba sürme sesi çıkarıyo.

benim oğlan da acayip tırsıyorsdu süpürgeden. ama ben onu bak baban araba sürüyor buuuuuum diye araba sesi çıkararak alıştırdım süpürgeye. şimdi kendi çalıştırıp sürmeye çalışıyo araba sürme sesi çıkarıyo.

guzel fikir...
ilerde oglum korkarsa bende yapacam.

Teyzemin oğlu da küçükken çok korkardı. Elektrik süpürgesi çalışır çalışmaz oyuncaklarını toplardı, içine çekicek sanıyordu. Büyüyünce alıştı tabii ki. Zamanla atlatılan bir olay, korkmanıza gerek yok. :))

bence süpürgenin bi parçasını getir tüm süpürgeyi göstermeden o parçayla oynayın, sonra aynı şekilde başka bi parçasını, sonrada parçaları birleştir de ama çalıştırma, parçala birleştir oynadıkça alışır, sonralarıda evi sen süpür de, düşük ayarda çalıştır, böyle böyle alışır

Back