minikkelebekk Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 3.522 2.157 6 Şubat 2015 Konu Sahibi minikkelebekk #21 Nihali .!.: Bu tayyip başta olduğu sürece yine iyi günlerimiz... Genişletmek için tıkla... aynen öyle hayatım. bakalım başkanlık sistemi gelince daha neler olacak...
Nihali .!.: Bu tayyip başta olduğu sürece yine iyi günlerimiz... Genişletmek için tıkla... aynen öyle hayatım. bakalım başkanlık sistemi gelince daha neler olacak...
minikkelebekk Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 3.522 2.157 6 Şubat 2015 Konu Sahibi minikkelebekk #22 cincikk .!.: Elektrik dağıtım şirketleri 10 yıl önceki kayıtlar dijital ortamda yok deyip yan çiziyorlarmış o yüzden sorun oluyormuş geçen gün mhp vekili böyle anlattı tv'de Genişletmek için tıkla... maalesef öyleymiş. hatta alanlardan da geri alınacakmış...
cincikk .!.: Elektrik dağıtım şirketleri 10 yıl önceki kayıtlar dijital ortamda yok deyip yan çiziyorlarmış o yüzden sorun oluyormuş geçen gün mhp vekili böyle anlattı tv'de Genişletmek için tıkla... maalesef öyleymiş. hatta alanlardan da geri alınacakmış...
N Nihali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2012 3.801 1.347 6 Şubat 2015 Konu Sahibi minikkelebekk #23 minikkelebekk .!.: aynen öyle hayatım. bakalım başkanlık sistemi gelince daha neler olacak... Genişletmek için tıkla... Burası siyaset yeri değil hiç ağzımı açmayayım... Sonra kötü konuşcam.
minikkelebekk .!.: aynen öyle hayatım. bakalım başkanlık sistemi gelince daha neler olacak... Genişletmek için tıkla... Burası siyaset yeri değil hiç ağzımı açmayayım... Sonra kötü konuşcam.