Kontakt Lens elegance violet resimli

sevdacan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
37
0
elegance violeti1 yıl önce kullanmıştım. pek doğal durduğu söylenemez.gündüz ışıgında lens oldugu belli ama gece çok belli olmuyordu.ve farklı.bir ara kullandım.rahatlığına gelince kullanabileceğiniz kadar rahat diyeyim.ama lens olduğunu hissediyorsun.gözünde ağırlık varmış hissine kapılıyorsun.benım göz çapım küçük bu lenste büyük olmasına ragmen taşma ve kayma yapmadı.gözleri oldugundan büyük ve iri gösteriyor.

değişiklik istiyorsanız arada sırada ideal.her göz rengine gider.flaşlı çekimlerde çok belli oluyor.

Eklentiler

• $v5.jpg
    $v5.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 226
  • $v2.jpg
    $v2.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 443
  • $v4.jpg
    $v4.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 265
  • $v6.jpg
    $v6.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 239
  • $v3.jpg
    $v3.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 256
  • $v13.jpg
    $v13.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 326
  • $v8.jpg
    $v8.jpg
    203,8 KB · Görüntüleme: 309
  • $v10.jpg
    $v10.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 228
  • $v9.jpg
    $v9.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 238
  • $v20.jpg
    $v20.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 247
  • $v15.jpg
    $v15.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 215
  • $v21.jpg
    $v21.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 240
  • $v127.jpg
    $v127.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 203
  • $v19.jpg
    $v19.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 192
  • $v16.jpg
    $v16.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 235
  • $v17.jpg
    $v17.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 230
elegance violeti1 yıl önce kullanmıştım. pek doğal durduğu söylenemez.gündüz ışıgında lens oldugu belli ama gece çok belli olmuyordu.ve farklı.bir ara kullandım.rahatlığına gelince kullanabileceğiniz kadar rahat diyeyim.ama lens olduğunu hissediyorsun.gözünde ağırlık varmış hissine kapılıyorsun.benım göz çapım küçük bu lenste büyük olmasına ragmen taşma ve kayma yapmadı.gözleri oldugundan büyük ve iri gösteriyor.

değişiklik istiyorsanız arada sırada ideal.her göz rengine gider.flaşlı çekimlerde çok belli oluyor.

doğal bi renk diil ama güzel durmus ben begendim.. zaten elegance lensler böyle.. güzel görünüolar:)
bende gri ve yeşil kullanmıstım memnundum onları da deneyebilirsn cnm

doğal bi renk diil ama güzel durmus ben begendim.. zaten elegance lensler böyle.. güzel görünüolar:)
bende gri ve yeşil kullanmıstım memnundum onları da deneyebilirsn cnm

sağol canım.elegancen hangisi bilmiyorum yeşil ve mavi tonlarından ikisini denemiştim böyle durdu bende.kötü olmuştu kahverengi ve lilası oldu bana

Eklentiler

• $elegancemavi.jpg
    $elegancemavi.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 215
  • $IMG_7619.jpg
    $IMG_7619.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 229

Bu da güzel gece için özellikle çok güzel ve iddialı,hafif makyajla çok güzel durmuş,o tam yüz resminde:nazar:resimler için çok teşekkürler,çok yardımcı oldun canım:KK49:

Bu da güzel gece için özellikle çok güzel ve iddialı,hafif makyajla çok güzel durmuş,o tam yüz resminde:nazar:resimler için çok teşekkürler,çok yardımcı oldun canım:KK49:

bişey değil canım yardımcı olduysam ne mutlu bu renkler pek kullanılan renkler değil bu nedenle paylaşayım dedim:KK61:

X