Kontakt Lens elegance giallo??

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
merhaba arkadaşlar,benim gözlerim orta kahve tonlarında çok koyu değil.4 yıl önce freshlook hareli yeşil kullanmıştım ve alışamamıştım çok yapay durmuştu bende şimdi ise doğal gözüken elaya yakın koyu yeşil istiyorum yani öyle çok büyük umutlarım yok sadece doğal dursun ve lens olduğu belli olmasın istiyorum aylık olarak buldum bu lensleri yıllık almak istemiyorum fiyatıda uygun deneme amaçlı olacak.görüşlerinizi almak istiyorum...

canım aylık lenslerde okadar doğal duran bir yeşil var mı bilmiyorum,bende uzun araştırmalarım sonucunda rainbow giallo siparişi verdim,gözlerim kahverengi,en doğal onun duracağını düşünüyorum, istersen geldiği zaman fikir vermesi açısından resim yükleyebilirim.

benim simsiyah gözümde elegance giallo: fiyatları çok uygun 30-40 tl damarlı çizgili değil noktalı boyanmış lenslerdir
$Fotoğraf-0064.jpg $giallo7.jpg $giallo-yukarı.jpg $giallo-yakın.jpg

cnm çok begendım gule gule kullan rengıde açmış üstelik :KK34:

kızlar elegance giallo ve rainbow giallo arasında ne fark var? bu arada lenslerin çok yakışmış ve doğal durmuş canım

cnm elegance giallo aylık raınbow giallo ise yıllık... Gerısını bılemıyorum doğal görünüyor ama diyimi:44:

canım bende elegans gialo var benim göz rengim orta kahve ve açık dogal bi yeşil duruyor ki pek çok marka ve rengi deneyen bilen biri olarak bu çok dogal 3 aylık ve 35 tl civarı yani fiyatına göre oldukça başarılı ama elegansın diger renkleri damarlı lensim diye bagırıyor ..ben gialoyu taktıgımda yıllardır tanıdıgım bi arkadaşım bana senin göz rengin yeşilmiydi çok güzel dedi okadar yani:) rainbow un gialosunuda denedim oda oldukça dogal daha yeşil agırlıklı dogal bi yeşil yani orta kahve gözümde.. elegansa göre ,elegans sarı zaten o zeytin gibi duruyor:) elegans daha yumşak aylık olmasından dolayı rainbow yıllık o daha kalın ....en son solotika aldım quartzo ..

çok teşekkür ederim kızlar yalnız işte benim zift karası gözlerim o geniş pupilden çok göründüğünden genel göz görüntümü koyulaştırıyo uzaktan çok koyu duruyo sizin orta kahve gözlerinizde şahane durur deneyin 40 tl en fazla. ve 3 aylıktır aylık değil :) yalnız elegance da diğer renkler damarlıdır giallo ayrı bi sınıfftan lens.

çok teşekkür ederim kızlar yalnız işte benim zift karası gözlerim o geniş pupilden çok göründüğünden genel göz görüntümü koyulaştırıyo uzaktan çok koyu duruyo sizin orta kahve gözlerinizde şahane durur deneyin 40 tl en fazla. ve 3 aylıktır aylık değil :) yalnız elegance da diğer renkler damarlıdır giallo ayrı bi sınıfftan lens.

merhaba ebru,
elegance giallo lenslerini ankarada nereden aldın acaba? her optikte var mıdır? yardımcı olabilirsen çok sevinirim :)
mesaj kutun doluymuş burdan yazdım :)

merhaba ebru,
elegance giallo lenslerini ankarada nereden aldın acaba? her optikte var mıdır? yardımcı olabilirsen çok sevinirim :)

evet bende merak ediyorum ankarada nerede satılıyor

arkadaşlar bugün hem rainbow hem de elegance gialloyu denedim bence ikisi de doğal durmuyo rainbow belki biraz daha iyi elegance göre ama yine de ben pek verim alamadım ve ikisini de almadım.. bu arada ben elamsı bi yeşil istiyodum bu bildiğiniz baya yeşil yapıyo çok yeşil isteyenler düşünebilir not: gözlerim açık kahve :)

merhaba ebru,

canım ben kızılayda karanfil metro girişinin olduğu cadde üzerinde o sıradan kolej yönünde biraz yürüyünce görceğin optikçiden aldım heryerde de yok giallolar, diğer renkler oluyo genelde ama diğerleri damarlı bu noktalı nedense :)

X