Kontakt Lens Elegance 3 tone green lens

uzunbacak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
36
1
Foruma üye oldum olalı ilk kez bu kadar aktif oldum işlerim okulum vs yüzünden.Valla bu forum ortamı çok keyifliymiş, bilgilenmek, bilgilendirmek :KK42: Evveet geleliiim konumuzaaa :KK9: Kızlar bu zamana kadar birçok lens deneyiminde bulundum ki benim gibi güzellikle kafayı bozmuş biri olarak favorim budur arkadaşlar renk tonu olsun doğallığı olsun çok memnun kaldım.Fotograf nasıl konuluyor bilmiyorum bilgilendirirseniz fotoğraf ekleyip daha da yardımcı olabilirim :KK3:

Elegancelarin yapisi nasil kalinmi ? Ben freshlook kullaniyordum adore shiny light green aldim o kadar dogal ki bayildim ama gozumu cok rahatsiz etti freshlookun yapisi gibi degil adore biraz daha kalin bir lensti takamadim :KK43: o yuzden soruyorum

Evet canım ince ve çok rahat renkleride çok doğal tavsiye ederim :)
buda fotom :) $335038_10150308886729166_12ççç93211691_o-crop.jpg

Çok yakışmış güzel gözlerine :) Elegance 3 ton gri var bende de gerçekten doğal duruyolar :KK16:

bir ara ben de kullandım hoş bir renk daha netini bulamadım fotoların arasında gözlerim koyu kahve
$06112011084.jpg

Son düzenleme:
Çok yakışmış güzel gözlerine :) Elegance 3 ton gri var bende de gerçekten doğal duruyolar :KK16:

Çok teşekkür ederiim canııım beniiimm:KK75: eveeet bi dahaki seçimim o olucak onunda metnini çok duymuştumm eminim sana da çok yakışmışlardırr :KK54:

Sana da çoook yakışmışşş canım benııımm güle güle kullaan maşallaahh :KK71:

teşekkürler canım ama bu 2 yıl önceki lensim. solotica almayı düşünüyorum şimdi ama renk seçemedim:KK14:
bunlar da aynı markanın gri rengi
$01062011381.jpg
bunlar da freshlook bal rengi
$04052012.jpg

Son düzenleme:
teşekkürler canım ama bu 2 yıl önceki lensim. solotica almayı düşünüyorum şimdi ama renk seçemedim:KK14:

Elegance'larımdan bi türlü vazgeçipte solotica kullanmadım ama onunda çok doğal olduğunu söylemişti bana lens aldığım kadın.En çok tercih edilen ve beğenilen de hidrocharme-mel rengiymişş tatlıııım :KK12:

Elegance'larımdan bi türlü vazgeçipte solotica kullanmadım ama onunda çok doğal olduğunu söylemişti bana lens aldığım kadın.En çok tercih edilen ve beğenilen de hidrocharme-mel rengiymişş tatlıııım :KK12:

evet mel de güzel ben de zaten mel esmeralde ice ve quartzo renklerinde takıldım

bunlar da aynı markanın gri rengi
Eki Görüntüle 748960
bunlar da freshlook bal rengi
Eki Görüntüle 748965

Freshlook bal rengini bende kullanıyorum canımm çokta severek kullanıyorum bazı gözlerde yapay durduğu söyleniyor fakat ikimize de gayet yakışıyor gördüğüm kadarıylaa maşallaahh :KK76:

Freshlook bal rengini bende kullanıyorum canımm çokta severek kullanıyorum bazı gözlerde yapay durduğu söyleniyor fakat ikimize de gayet yakışıyor gördüğüm kadarıylaa maşallaahh :KK76:

gözümde bir şey var sanırım lensler seviyor çok yakından bakmadıkları sürece doğal duruyor eski sevgilim üniye yeni başladığım zamanlar ilk gördüğü daha çıkmaya başlamadığımız zamanlar gözümü yeşil zannediyormuş:KK1:
göz yapısıyla alakalı sanırım yurtta bir kız da kullanıyordu herkes 10 metre öteden bile lensim diye bağırıyor demesine rağmen ısrarla reddediyordu bir ara orjinal gözlerim demeye bile kalkıştı:KK1:
sanırım quartzo alacağım acayip çekiyor beni kendine:KK1:

Son düzenleme:
gözümde bir şey var sanırım lensler seviyor çok yakından bakmadıkları sürece doğal duruyor eski sevgilim üniye yeni başladığım zamanlar ilk gördüğü daha çıkmaya başlamadığımız zamanlar gözümü yeşil zannediyormuş:KK1:
göz yapısıyla alakalı sanırım yurtta bir kız da kullanıyordu herkes 10 metre öteden bile lensim diye bağırıyor demesine rağmen ısrarla reddediyordu bir ara orjinal gözlerim demeye bile kalkıştı:KK1:
sanırım quartzo alacağım acayip çekiyor beni kendine:KK1:

bu bizim şansımızzz sanırımm e gözler güzel güzel durucak tabikiii maşallaaahh amaan :nazar: şimdi baktım google dan quartzoda çok güzelmişşş benimde aklım çelindi şimdiii elegance ve freshlooklarımın pabucu dama atılabilir her an :97::KK64:

bu bizim şansımızzz sanırımm e gözler güzel güzel durucak tabikiii maşallaaahh amaan :nazar: şimdi baktım google dan quartzoda çok güzelmişşş benimde aklım çelindi şimdiii elegance ve freshlooklarımın pabucu dama atılabilir her an :97::KK64:

çok damarlılar sıkıldım ben onlardan açıkçası yıllık sanırım bunlar öyleyse hiç düşünmeden alırım bir de numaralı varsa mail attım cevap bekliyorum

çok damarlılar sıkıldım ben onlardan açıkçası yıllık sanırım bunlar öyleyse hiç düşünmeden alırım bir de numaralı varsa mail attım cevap bekliyorum

soloticanın renkli numaralısı hidrocorda var diye biliyorum sen yinede bi araştır bakalım canımmm:KK61:

soloticanın renkli numaralısı hidrocorda var diye biliyorum sen yinede bi araştır bakalım canımmm:KK61:

yok canım internet sitelerinde numaralı olarak geçiyor da sitelere güvenemedim sanırım burada bir bayan satışını yapıyormuş ona mail attım

X