electrolux beyaz eşyalarımı aldım yorumları bekliyorum... resimli

gntrkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
160
2
116
Bursa
aralık ayında aldık ama bi de sizin fikirlerinizi alayım dedi... kızlar beyaz eşyalarımı electrolux aldım kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi.. alırken elektronik eşyada önce miele sonrada electrolux ün iyi olduğunu söylediler... Allah herkesin gönlüne göre versin..

$EFC60244X.webp

$EHT6435K.webp

$ENB44691X.webp

$EOB53004X.webp

$ESI64030X.webp

$EWF107410W.webp

isteyenler için modellerini de yazayım..

davlumbaz EFC60244X

ocak EHT6435K

buzdolabı ENB44691X

fırın EOB53004X

bulaşık makinesi ESI64030X

çamaşır makinesi EWF107410W

çeyiz haırlamaya devam... :6:

çok güzeller canım :54:
Rabbim ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inşallah:32:

hayırlı olsun güle güle kullan cnm bende bu markayı dusunuyorum daha doğrusu bı satıcnın yonlendırmesıyle dusunduk sen ne dıyosun almadan önce araştırmışsındır diye tahmın edıyorum

ben süpürgemi electrolüx aldımkaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum :) hayırlı olsun :nazar:

aralık ayında aldık ama bi de sizin fikirlerinizi alayım dedi... kızlar beyaz eşyalarımı electrolux aldım kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi.. alırken elektronik eşyada önce miele sonrada electrolux ün iyi olduğunu söylediler... Allah herkesin gönlüne göre versin..

Eki Görüntüle 358686

Eki Görüntüle 358687

Eki Görüntüle 358688

Eki Görüntüle 358689

Eki Görüntüle 358690

Eki Görüntüle 358691

Arkadaşım merhaba. Eşyaların çok güzel. Bende elektrolüx almayı düşünenlerdenim. Bu seti kaç liraya mal ettiniz öğrenebilir miyim?

electroworld den aldım kampanyadaydı buzdolabı 2000tl çamaşır mak. 850tl 3lü ankastre 2100tl bulaşık mak. 1100 tl hepsinden çok memnunum buzdolabında maydanoz 1 ayda sararmadı bile not düşüyorum normalde haftasına gelmeden sararıp sönüyor. normalde fiyatları tam iki katı aldığımız gün electrolux magazasına baktık tam iki fiyat verdiler...

gelinlikçimiz aynı beyaz eşya markamızda aynı şimdi farkettim:))nasıl bu markadan memnunmusun??biz 2 gün önce aldık nişanlımla çok övdüler ama tabi kullanan daha iyi bilir buzdolabımız aynı sanırsam çamaşırda benziyo yorum istiyorum lütfennn:))

gelinlikçimdende çok memnun kaldım beyaz eşyalarımdan da memnunum... isabetli kararlar vermişsin :1:

Elektrolux kullanan arkadaslar hala memnun musunuz? Ürünler guzel gözüküyor ama markada kararsız kaldım :(

hepsinde çok memnunum sadece ocağı temizlemesi sıkıntılı siyah cam olduğu için o da markayla alakalı değil...

bende ankestra fırın aldım senınkının aynısı ve cam markalarımız farklı sadace bi kaç kişi neden cam aldın die tepki verdi kullanımı nasıl memnunmusunuz elinde bez ile gezersin cam olunca alaş bulaş oluyor değiştir dediler çok severek aldım 2ay sonra düğünüm var henüz değiştirme şansım yüksek magzada çünki eşylarım bana yardımcı olurmsnuz size zahmet

Back
X