- 17 Şubat 2025
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi asdfgl123456
Ele sperm veya meni bulaşırsa vajinanın içine parmakla bulaşırsa hamilelik olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani umuyorum ki yaşın küçük ve cahilliğine veriyorum şu soruyu yani mantıklı şeyler düşünelim lütfen lütfeenn bazı şeyler sence mümkün olabilir mi canım benim ? Şu şeyleri bilmiyorsanız uzak da durun gece gece sinirlendimEle sperm veya meni bulaşırsa vajinanın içine parmakla bulaşırsa hamilelik olur mu
Tabi hatta aşılama ve tüp bebektede çok yaygın kullanılır bu metod
gerçekten miTabi hatta aşılama ve tüp bebektede çok yaygın kullanılır bu metod.
Ama neredeyse tim belirtileri yaşıyorum kasık ağrısı sol göğüs ağrısı bel ağrısıYani umuyorum ki yaşın küçük ve cahilliğine veriyorum şu soruyu yani mantıklı şeyler düşünelim lütfen lütfeenn bazı şeyler sence mümkün olabilir mi canım benim ? Şu şeyleri bilmiyorsanız uzak da durun gece gece sinirlendim![]()
sperm dış ortamda yaşayamaz kaldı ki onca yolu nasıl gitsin hareketsizEle sperm veya meni bulaşırsa vajinanın içine parmakla bulaşırsa hamilelik olur mu
3üz olurEle sperm veya meni bulaşırsa vajinanın içine parmakla bulaşırsa hamilelik olur mu