Naberr Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 5.008 5.205 198 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Naberr #1 Kizlar gecen sene gogsumde kitle cikmisti ultrasonda daha sonra dugun falan derken gitmedim doktora az once elimle muayene ederken koltuk altima yayildigini farkettim sakarya da iyi bir genel cerrah bilen var mi?
Kizlar gecen sene gogsumde kitle cikmisti ultrasonda daha sonra dugun falan derken gitmedim doktora az once elimle muayene ederken koltuk altima yayildigini farkettim sakarya da iyi bir genel cerrah bilen var mi?
R Renkli bukalemun Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2017 702 722 103 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Naberr #2 Sakarya da yaşamıyorum ama ben İnşallah kötü bir şey yoktur demeye geldim Umarım korkulacak bir şey değildir
Sakarya da yaşamıyorum ama ben İnşallah kötü bir şey yoktur demeye geldim Umarım korkulacak bir şey değildir
Naberr Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 5.008 5.205 198 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Naberr #3 Renkli bukalemun .!.: Sakarya da yaşamıyorum ama ben İnşallah kötü bir şey yoktur demeye geldim Umarım korkulacak bir şey değildir Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim ben aslinda saglik sektorunde olmama ragmen heralde kendime yakistiramadim banyodan banyoya da olsa elle muayene etmek lazim kendimizi
Renkli bukalemun .!.: Sakarya da yaşamıyorum ama ben İnşallah kötü bir şey yoktur demeye geldim Umarım korkulacak bir şey değildir Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim ben aslinda saglik sektorunde olmama ragmen heralde kendime yakistiramadim banyodan banyoya da olsa elle muayene etmek lazim kendimizi
R Renkli bukalemun Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2017 702 722 103 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Naberr #4 Dr kontrolünden sonra buraya sonucu yazarsanız bizlerde rahatlarız
Naberr Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 5.008 5.205 198 3 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Naberr #5 Renkli bukalemun .!.: Dr kontrolünden sonra buraya sonucu yazarsanız bizlerde rahatlarız Genişletmek için tıkla... Devlette en erken ayin 18ine randevu buldum iyi doktor yazmislar ama bakalim
Renkli bukalemun .!.: Dr kontrolünden sonra buraya sonucu yazarsanız bizlerde rahatlarız Genişletmek için tıkla... Devlette en erken ayin 18ine randevu buldum iyi doktor yazmislar ama bakalim