eldivenli mi eldivensiz mi?!:::::::::::::

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
slm.. Artık eskisi gibi sıklıkla gelemiyorum aranıza.. Meleğim uyudukça yeni yeni tekrar pc başına geçmeye başladım.. Meleğim şuan 25 günlük..Siz deneyimli annelere sormak istiyorum bizimkisinin tırnaklarını kestikten sonra eldivenlerini çıkardık.. Ama şimdi görüyorum ki 2 gündür saçını resmen yoluyor sonra cıyak cıyak ağlıyor.. Şükür ki tırnakları kısacık.. Acımasına rağmen saçını başını yoluyor ciddi ciddi. Şimdi eldivene geri dönmelimiyiz yoksa budurum normaldir diyip kontrol altında mı tutmalıyız? Sizin meleklerde yaptımı böyle yaramazlıklar.. Yanıtlar için şimdiden tşk..

canım benim kızımda 22 günlük biz daha tırnaklarını kesmedik ama eldivende pek takmıyorum ellerini tanısın die 1 kere yüzünü tırmıkladı okadar genelde gözüm hep üstünde ama ellerinin üşüdüğünü farkettiğimde ve yıkadıgım zaman eldiveni yine takıyoruz..senin bebişin cidden canını acıtıyosa bi süre daha eldiven tak derim ben...

ben bes gun hastaneden kaldim eve donunce tirnaklarini kesip eldivenleri cikardim o gunden beride takmadim cunku unvere'nin de dedigi gibi ellerini tanimasi onemli diye dusunuyorum ellerinin usumeside normal zaten, ben kullanmiyorum sahsen ...

bizde hastanede kaldıgımız 2gun eldıven takıldı eve gelince cıkardım tırnaklarııda kesiyoruz tam 1aylık oluyouz yarın ama aglaınca eli yuzunde ama cok sukur hic yuzunu yolmadı ins yolmazda sende alıssın dıcem ama dikkat et kendinede zarar vermesin canım ins duzelir

bende takmıyorum elleriyle bana dokunmasına bayılıyorum,emerken memeyi tutmasına.ve ellerini sevip öpüyorum sürekli.

benimm bebeğim de 27 günlük oldu tırnakalarını kesmedim eldiveni ni takıyorum çünkü saçlarını yoluyo bide saçlarını tutuncada bıraktıramıyorum böyle olunca mecburen takmak zorunda kalıyorum

3 gun hastanede kaldık ..hastanede taktım sadece ..eve geldigim gun tırnakalrını kesip eldivenlerini çıkardım....parmak hareketlerini engellememek lazım...ellerini kullansınlar ve çok sıcak...

bende eldiven takmıyorum bi hastanede takılıydı eve gelince çıkardım biraz yüzünü çizdi ama çok değil
takmak istemiyorum dokunması daha iyi.

Ben eldivenin bir süre takılmasından yanayım çünkü kendilerine zarar verebiliyorlar.kendine dokunması iyi olabilir ama sonuçta bebek kendini tanımıyor ve kulağına gözüne yüzüne zarar verebiliyor şunuda unutmayın ki bir bebeğin kuvveti yılanı sıkarak öldürebiliyormuş.Ben bu işi ihtimale bırakmakdansa bir süre eldevende kalmasından yanayım veya gündüzleri açıp uyku vakitlerinde eldiven kullanılmalı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…